Здравейте колеги тъй като си търся браво, видях едно в една авто къща, и имаше забележки по външния вид, и продавача с това се обоснова за ниската му цена, а мой познат който кара коли в тази авто къща ми каза че имало някакъв скрит проблем в двигателя...но не ми каза какъвАз поисках да го пробвам и го карах към 5-10мин и никакъв проблем не намерих вървеше супер турбото работеше всичко беше ок.Та въпроса ми е дали някой може да ми каже какъв голям проблем или повреда би могло да има, и дали би струвал много пари ремонта?Мерси предварително... Разделът "Дизели"...Nino
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.9 ТД100
Collapse
X
-
колега виж сега ако ти харесва колата и сърцето казва,че е тя закарай я на диагностика да се види сериознен ли е проблема. И не вярвай много на джамбазите аз преди няколко месеца ходих при един познат на баща ми занимаващ се с това попитах го брава може ли да ми докара каза караме някоя за 300-400 евро при което аз го погледнах с поглед и му казах,а дали ще е в движение при,което последва мълчание и започна да ми предлага всевъзможни дори ми предлагаше неговия голф 3-ка 4 гуми 4 различни джанти гледах и някакво рено 19 седан малко бронята ужулена погледнах на колко хил.км просто от любопитство и какво да видя 94г. 10 000хил км. такаче питай го но не му се доверявай,а вземай някой разбиращ с теб и я караите на диагностика Успех с Покупката и дано случиш на гледана и по-малко проблемна
-
Re: Фиат Браво 1.9 ТД100
kalata8 написа:Здравейте колеги тъй като си търся браво, видях едно в една авто къща, и имаше забележки по външния вид, и продавача с това се обоснова за ниската му цена, а мой познат който кара коли в тази авто къща ми каза че имало някакъв скрит проблем в двигателя...но не ми каза какъвАз поисках да го пробвам и го карах към 5-10мин и никакъв проблем не намерих вървеше супер турбото работеше всичко беше ок.Та въпроса ми е дали някой може да ми каже какъв голям проблем или повреда би могло да има, и дали би струвал много пари ремонта?Мерси предварително...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ganchev написа:Tornado написа:Други хитринки при продавачите са демонтирване на някой от крушките по таблото с цел да не светят ако има проблем в момента.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
kalata8 написа:A колко ще струва примерно една такава смяна на лагери?Щото цената беше доста ниска за тоя двигател...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Problem s Brava
Приятели съжалявам че пиша на лат. но ми ескапан нещо ФлехТапе!Карам Брава 1.9 TD 100 и от скорозапочна да миправи един номер ,когато карам на равна газ няма значение с какваскорост и се получава едно предърпване ,като недостиг на гориво илинещо такова ,ако се е случвало на някои от вас да каже да ли го еоправил понякакъв начин .Иначе върви никакви ядове с паленето или селектриките. Ще сам благоддарен някой да ми отгховори .Отново sory за латиницата!!!!!!Приятел ... има вграден КРЕДОР, идеален за КИРИЛИЦА ...Поздрави!wwweb
Коментар
-
Re: Problem s Brava
denis.2 написа:Приятели съжалявам че пиша на лат. но ми ескапан нещо ФлехТапе!Карам Брава 1.9 TD 100 и от скорозапочна да миправи един номер ,когато карам на равна газ няма значение с какваскорост и се получава едно предърпване ,като недостиг на гориво илинещо такова ,ако се е случвало на някои от вас да каже да ли го еоправил понякакъв начин .Иначе върви никакви ядове с паленето или селектриките. Ще сам благоддарен някой да ми отгховори .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар