Преди ден два ми се наложи да побързам с колата и установих ,че не мога да вдигна по-вече от 180.Не е проблем но определено не беше така.Проверих обичайните неша:Въздушен и горивен филтър(нови),диагностика(всичко е както трябва).Като стисна въздуховода след турбото,се усеща ,че има налягане.Имате ли идея какво друго да проверя??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за BRAVO 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Въпрос за BRAVO 1.9 JTD
gmg_service написа:Преди ден два ми се наложи да побързам с колата и установих ,че не мога да вдигна по-вече от 180.Не е проблем но определено не беше така.Проверих обичайните неша:Въздушен и горивен филтър(нови),диагностика(всичко е както трябва).Като стисна въздуховода след турбото,се усеща ,че има налягане.Имате ли идея какво друго да проверя??Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
ре
rustson както съм написал сега и в други теми това не ми е нормалното каране.По някога се налага човек да побърза за едно или друго нещо.Съгласен съм с теб но това при мен са инцидентни моменти.А и не знам при теб как е но аз държа да разчитам на колата си.Това ,че нещо я спъва днес не значи ,че утре няма да спре съвсем.От шест месеца я имам колата и вече е на 20 000км(мой колометри) така,че е нормално да се е появил някакъв проблем.Но както и да е .Да си дойдем на въпроса.Горивото не съм го сменял последните 20 000 км.Бензиностанцията е на мой приятел, и той лично ескортира камиона си от Лукойл до Шумен.Единственото което остава е катализатора.Но не знам как мога да разбера.А ако е на ред не ми се изка да го махам.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: !!!!
tehnoart написа:Здравейте!Аз не мога да разбера колегата оплаква ли се нещо от скоростта? Има хора в България дето не са ги виждали и няма и да ги видят тези километри на живо, ама какво - мълчат си и не се оплакват.Айде безаварийно!ПоздравиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колегата вероятно се притеснява от някаква отрицателна промяна в поведението на колата, а не чак толкова, че не може да вдигне повече от 180! Така поне аз го разбрах.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Здравей КолегаКолко е мах скорост на Браво по каталог и с кой размер джанти? Нямам идея колко под мах скорост си бил, но едва ли е болка голяма, по тези пьтища дето си караме колите не е безопасно с тази скорост. Лично аз сьм пукал гума и на магистрала от дупка така че не искам да си мисля какво би станало с Вас при тази скорост.И кьсмет!Лек ден на всички!Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
Ами аз чесно казано съми правил 210 на моята,с 15-ки съм.Но преди това бях махнал катализатора,с катализатор не я бях карал така.Ано искам да ти кажа,че като махнеш катализатора няма никакви грижи,даже при мене стана по добре и изпаднаха доста боклуци,а на един приател с преебан катализатор турбото наби в колекторите парчета от катализатора и стнана мармалад.Закачал ли си я на компютърна диагностика,аз си закачам на тестер там ми пише всичко,моята не вървеше след като и направих еди ремонт и като я закачих ми отчете грешка на дюзите и на мапа изчистих ги и се оправи.Ама тя колата на 180 какво става по точно тогава спира да ускорява ли какво,изведнъж ли се спъва или оше от преди това почва леко по леко да не върви.
Коментар
-
re
rumenmitrev написа:Ами аз чесно казано съми правил 210 на моята,с 15-ки съм.Но преди това бях махнал катализатора,с катализатор не я бях карал така.Ано искам да ти кажа,че като махнеш катализатора няма никакви грижи,даже при мене стана по добре и изпаднаха доста боклуци,а на един приател с преебан катализатор турбото наби в колекторите парчета от катализатора и стнана мармалад.Закачал ли си я на компютърна диагностика,аз си закачам на тестер там ми пише всичко,моята не вървеше след като и направих еди ремонт и като я закачих ми отчете грешка на дюзите и на мапа изчистих ги и се оправи.Ама тя колата на 180 какво става по точно тогава спира да ускорява ли какво,изведнъж ли се спъва или оше от преди това почва леко по леко да не върви.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар