Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортно гърене на дизел ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортно гърене на дизел ???

Здравейте колеги, решил съм да си поналгася малко колицата, та се чудя има ли смисъл от такова нещо? С браво 1.9тд съм, виждал съм на бензинки мн добре стоят двуцевките. Чудясе да не звучи мн гадно на дизела?Дайте мнения по въпроса. Благодаря предварително.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

мен първо ме отказха, но после един колега със сеат ТД ми обясни, че звукчето е добро, та ако си мераклия - слагай.аз исках и спортен филтър да слагам за звук, но ме напплашиха, че щял да ми изгори дебитомера, та за това не се престраших, иначе много исках гърненце и филтърче
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Ти с ТД ли си? Ми най-вероятно ще сложа, но просто исках да питам за мнение на разбирачи
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

чувал съм на пежо 1.9Д,доста добре беше,чесно да ти кажа никаква разлика от бензиновата кола
        A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
        Punto Sporting 1.9JTD 2003
        ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Това, че спортният филтър ще прецака дебитомера не звучи сериозно. Ако филтърът е марков, т.е. не екитайски за 15-20 лв, то такава опасност няма. Иначе спортен звук от дизелова кола... Защо просто не вземеш един качествен, марков накрайник за гърнето и си спестиш парите за цял ауспух. Аз така бих направил
          _______
          146 JTD

Коментар

Re: Спортно гърене на дизел ???

Anaboliy написа:
            Здравейте колеги, решил съм да си поналгася малко колицата, та се чудя има ли смисъл от такова нещо? С браво 1.9тд съм, виждал съм на бензинки мн добре стоят двуцевките. Чудясе да не звучи мн гадно на дизела?Дайте мнения по въпроса. Благодаря предварително.
            FIAT BRAVO 2.0 20v
            http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

дам може и така да направя идея каде да намеря наистина готин и качествен накрайник?
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

да, с ТД съм естествено щях да сложа КиН, нямаше да се циганя... все пак това ми е колата иначе, хубави накрайници има в ауто манията, погледни ги, защото, наистина, гърнетата на дизел, доста трудно си отиват, а като е здраво, няма смисъл да се набутваш за ново!успех!
                e30 forever!

Коментар

Мерси за инфото моето си е перфектно явно ще мина с един красив накрайник. Само да видя кога ще мога да отскоча да разгледам.Дали има някаде онлине каталог?
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                    ...Дали има някаде онлине каталог?
                    Искаш да кажеш "онлайн", или нещо друго? Защото ми звучи малко като Же Ве Це това! :D
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

е да де за т’ва иде реч И друго искам да попитам как ги правят да е с два отвора отзад в двата края ? Две гърнета ли? има ли наин да стане това на моята колица и за каква сума става въпрос най-вече
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

има начин, но си намери свестни майстори, че като знам какви мърльовци вършат тази работа, направо не мим се ходи, а иначе нали ти е ясно, че единия изход ще е черен, а другия, почти няма да се използва...направи си го само от едната страна, много ще е хулбаво пп и пусни снимки като я пооправиш, е така, за мотивация успех!
                        e30 forever!

Коментар

ок 10х ще пусна само да го направя
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

eто каквата искаш, май
                            Прикачени файлове
                            e30 forever!

Коментар

точно тази снимка бях гледал но явно ще мина само с един накраиник. разобедихаме за цяло гърне
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                              X