Здравейте колеги, решил съм да си поналгася малко колицата, та се чудя има ли смисъл от такова нещо? С браво 1.9тд съм, виждал съм на бензинки мн добре стоят двуцевките. Чудясе да не звучи мн гадно на дизела?Дайте мнения по въпроса. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортно гърене на дизел ???
Collapse
X
-
мен първо ме отказха, но после един колега със сеат ТД ми обясни, че звукчето е добро, та ако си мераклия - слагай.аз исках и спортен филтър да слагам за звук, но ме напплашиха, че щял да ми изгори дебитомера, та за това не се престраших, иначе много исках гърненце и филтърчеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
Това, че спортният филтър ще прецака дебитомера не звучи сериозно. Ако филтърът е марков, т.е. не екитайски за 15-20 лв, то такава опасност няма. Иначе спортен звук от дизелова кола... Защо просто не вземеш един качествен, марков накрайник за гърнето и си спестиш парите за цял ауспух. Аз така бих направил_______
146 JTD
Коментар
-
Re: Спортно гърене на дизел ???
Anaboliy написа:Здравейте колеги, решил съм да си поналгася малко колицата, та се чудя има ли смисъл от такова нещо? С браво 1.9тд съм, виждал съм на бензинки мн добре стоят двуцевките. Чудясе да не звучи мн гадно на дизела?Дайте мнения по въпроса. Благодаря предварително.FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
да, с ТД съм естествено щях да сложа КиН, нямаше да се циганя... все пак това ми е колата иначе, хубави накрайници има в ауто манията, погледни ги, защото, наистина, гърнетата на дизел, доста трудно си отиват, а като е здраво, няма смисъл да се набутваш за ново!успех!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
има начин, но си намери свестни майстори, че като знам какви мърльовци вършат тази работа, направо не мим се ходи, а иначе нали ти е ясно, че единия изход ще е черен, а другия, почти няма да се използва...направи си го само от едната страна, много ще е хулбаво пп и пусни снимки като я пооправиш, е така, за мотивация успех!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар