Предстои ми закопуване на фиат пунто.Даже вече е и мое защото оставих и капаро.Фиата е 1997 г 1.7тд 66 кс .Кола точно каквато ми е необходима.От авто къщата от която я копувам ми казаха чe разхода не е повече от 6 на 100 градско.Това вярно ли е .Ако е вярно наистина много се радвам.Гарантират ми че е на 103 хиляди реални километри.До колко горе доло километри ще издържи двигатела.Благодаря.Въпросите относно закОпуването на дизелов Фиат Пунто се поставят в раздела за "Дизели", има доста колеги които ще отговорят.Желателно е също преди да се пише, да се прочетат правилата на форума.Уверявам те, че няма да отнеме много време, но ще спести бъдещи намеси на модераторите!Nino
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос относно fiat punto 1.7 td
Collapse
X
-
Re: въпрос относно fiat punto 1.7 td
cjboland написа:Предстои ми закопуване на фиат пунто.Даже вече е и мое защото оставих и капаро.Фиата е 1997 г 1.7тд 66 кс .Кола точно каквато ми е необходима.От авто къщата от която я копувам ми казаха чe разхода не е повече от 6 на 100 градско.Това вярно ли е .Ако е вярно наистина много се радвам.Гарантират ми че е на 103 хиляди реални километри.До колко горе доло километри ще издържи двигатела.Благодаря.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
cjboland написа:Предстои ми закопуване на фиат пунто.Даже вече е и мое защото оставих и капаро.Фиата е 1997 г 1.7тд 66 кс .Кола точно каквато ми е необходима.От авто къщата от която я копувам ми казаха чe разхода не е повече от 6 на 100 градско.Това вярно ли е .Ако е вярно наистина много се радвам.Гарантират ми че е на 103 хиляди реални километри.До колко горе доло километри ще издържи двигатела.Благодаря.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колега, писането си оправи!!!Иначе едва ли някой ще вземе решението вместо теб. Просто си прецени ти. Ако ти се стои на жегата през лятото и за да се охладиш използваш ръчка вместо копче, за да свалиш стъклото, но от вътре ти е готино въпреки всичко, защото ти се върти леко геврека и виждаш смисъл да караш дизелче, значи това е автомобилът за теб и за джоба ти.
Коментар
-
Определено цената е добра. Може да се разходиш из форума за отзиви.Виж я дали не е удряна яко, коша гледай дали е правен. Тези коли не гният, но ако е удряна...сещаш се.По принцип количката си вози твърдо, но е удобна, набира добре, разхода и за такъв двигател е отличен!6 на 100 можеш да постигнеш ако си от малък град, не и в София. Като я вземеш, карай я с хубаво масло и консумативи и ще се влюбиш в колата! На тази кола е пределно евтина поддръжката. В Раздел Сервизи/ Магазини ще видиш къде ходим за консумативите.До сега не към виждал Пунто без предни ел. стъкла. Да не си се объркал нещо?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
3300лв. за кола без никакви екстри не бих дал никога Аз моята я купих миналата година за 4000лв. без ДДС, защото е на инвалид, но пък сега ДДС не се плаща когато се купува от физическо лице Пунто-то ми е 1999г. с клима, ел.пакет, лети джанти, серво, халогени, ориг. прагове и т.н. На 160 000 км бе когато я купих и съм склонен да вярвам, защото колата изглежда много запазена и гледана, а и средно х 25 000 на година ако е правила, което е нормално, километража няма да показва повече от това Сега жена ми минава средно 600км на месец, което е нищо :D Аз лично не вярвам 10г. дизелова кола да е на 100 000 км Разхода градско в София на 6/100 никога няма да ти падне, защото самата кола я дават 8.1/100 (за 70TD) градско по книжка с истинска нафта Моето виждаш колко харчи :DВече си дал капаро, така че ЧЕСТИТО :D Ако нещо стане не е скъпа за подръжкаhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
cjboland написа:Предстои ми закопуване на фиат пунто.Даже вече е и мое защото оставих и капаро.Фиата е 1997 г 1.7тд 66 кс .Кола точно каквато ми е необходима.От авто къщата от която я копувам ми казаха чe разхода не е повече от 6 на 100 градско.Това вярно ли е .Ако е вярно наистина много се радвам.Гарантират ми че е на 103 хиляди реални километри.До колко горе доло километри ще издържи двигатела.Благодаря.Въпросите относно закОпуването на дизелов Фиат Пунто се поставят в раздела за "Дизели", има доста колеги които ще отговорят.Желателно е също преди да се пише, да се прочетат правилата на форума.Уверявам те, че няма да отнеме много време, но ще спести бъдещи намеси на модераторите!Nino
Коментар
-
Благодаря ви До 18.30 на 19.03 ще мисля , но най вероятно ще се откажа от нея и щ е взема едно което е 99г. на бензин.Разкандардисахте ме вие от форума и други мои познати да не я взимам защото разхода не и бил изобщо малък.Аз си мислех , че харчи не повече от 6 на сто градско ама явно съм се заблудил.По добре да дам повече пари и да си взема бензинова която ще харчи пак толкова и е с повече екстри от колкото тая без никакви екстри.
Коментар
-
cjboland написа:Благодаря ви До 18.30 на 19.03 ще мисля , но най вероятно ще се откажа от нея и щ е взема едно което е 99г. на бензин.Разкандардисахте ме вие от форума и други мои познати да не я взимам защото разхода не и бил изобщо малък.Аз си мислех , че харчи не повече от 6 на сто градско ама явно съм се заблудил.По добре да дам повече пари и да си взема бензинова която ще харчи пак толкова и е с повече екстри от колкото тая без никакви екстри.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар