Начи колеги колата си палеше трудно, мислех че е от сфештите. Снених ги. И пак същата работа пак пали едвам едвам с притресерване, и ако не и дам малко газ неще да запали изобщо.Моляви помогнете незнам какво да правя че вече писна ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето на Пунто 1.7ТД
Collapse
X
-
Не съм много запознат с този модел, но при всички дизели това понякога е свързано с неработещ или недобре работещ обогатител.. казано по народному "смукач".Не знам при твоята кола той ръчен ли е или автоматичен, но го провери.Второто за което се сещам, е също недобре работещ, разкалиброван/и/ разпръсквач/и/.Успех!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Не съм много запознат с този модел, но при всички дизели това понякога е свързано с неработещ или недобре работещ обогатител.. казано по народному "смукач".Не знам при твоята кола той ръчен ли е или автоматичен, но го провери.Второто за което се сещам, е също недобре работещ, разкалиброван/и/ разпръсквач/и/.Успех!http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Колега Dodo 155 ще ми кажеш ли колко пари ти излезнаха тези работи които си ги сменилза да мога да си направя сметка и да одела пари да си ги сменяа това за разтоянието аз карам и на дълго и на късо разтояние но дори колата да загрела достатачно пак след като я изгаса завърта ключа пак пали с голямо зачудване и притресерване и изкарва черен облак пушак не голям но достатачно да го видяза това питам да знам но очевидно ше хода на маистор да види компресия смукач дззи и тем подобниBravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
*Stage 2 Software upgrade "remap"
*Stage 3 Boost Pressure Control Valve
*Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid
Коментар
-
BODZOO написа:Колега Dodo 155 ще ми кажеш ли колко пари ти излезнаха тези работи които си ги сменилза да мога да си направя сметка и да одела пари да си ги сменяа това за разтоянието аз карам и на дълго и на късо разтояние но дори колата да загрела достатачно пак след като я изгаса завърта ключа пак пали с голямо зачудване и притресерване и изкарва черен облак пушак не голям но достатачно да го видяза това питам да знам но очевидно ше хода на маистор да види компресия смукач дззи и тем подобниhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:BODZOO написа:Колега Dodo 155 ще ми кажеш ли колко пари ти излезнаха тези работи които си ги сменилза да мога да си направя сметка и да одела пари да си ги сменяа това за разтоянието аз карам и на дълго и на късо разтояние но дори колата да загрела достатачно пак след като я изгаса завърта ключа пак пали с голямо зачудване и притресерване и изкарва черен облак пушак не голям но достатачно да го видяза това питам да знам но очевидно ше хода на маистор да види компресия смукач дззи и тем подобни
Коментар
-
Еми колеги мерси много за оказаното съдеиствие и отделеното време с моя проблемв понеделник ше влиза в бокса и после ще кажа каква е разликатамерси още веднужBravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
*Stage 2 Software upgrade "remap"
*Stage 3 Boost Pressure Control Valve
*Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар