Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов член в клуба!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Нов член в клуба!

    Привет,колеги!Да се похваля с придобивката-Мареа комби,дизел.На първо четене-много е добра колицата.Как дърпа само турбото-не очаквах такъв ряз.Иначе има два еърбега,климатроник,предни ел.стъкла.Мой птиятел,който има автокъща ми я намери,доста време ми я търси.Има няколко неща,за които бих искал да питам. 1.Не ми угасва лампата за АBS.Каза ми,че са сваляли да зареждат акумулатора и след това е почнала да свети.Може ли да е някаква грешка,която да се изчисти софтуерно или се е прецакало нещо генерално. 2.В неделя като я тествахме-всичко О.К.,обаче от вчера,като запаля и индикацията за подгряване мига известно време и после гасне,но не мига всеки път,понякога въобще го няма този проблем-давам си на контакт,изчаквам да угасне,паля и всичко е наред.Дали някоя свещ не е дала фира,или пак акумолатора е причината.Защото той определено е зле,от 2004 лето е,72 или 74 амперчаса е,не запомних.Имам един нов 62 Ам/ч,мисля да го сложа и да видя как ще е. 3.Другите са дребни работи-да си поправя огледалото,че е счупен пластмасовия корпус,надявам се по моргите да има,защото огледалото иначе си е здраво,само пластмасата трябва да сменя.Някой знае ли дали може да се разглобява и да се подмени.Гледам има някакви винтове,що да не може.Друго-да си поправя антената и да разглобя кората на предната дясна врата,защото като свалям стъклото-О.К.,но при вдигане запецва някъде от средата нагоре и трябва да го вдигам с няколко натискания на бутона,четох темите по въпроса,мисля че ще се справя и сам,ако не ще изокам за неволята,може някой от вас да помогне. Това е засега,колеги,приемете ме в клуба,ще си пишем,може и да се видим на сбирките,чао от мен.До скоро![/b]
    Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
    FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

    #2
    Относно т. 1, трябва да се отиде в сервиз със специализиран софтуер за да изтрият грешката.. във Вантотрейд това струва около 20 лв.По т.2 вероятно имаш изгоряла подгревна свещ, потърси в този раздел колегите са писали преди.От мен добре дошъл в клуба и много безпроблемни километри с колата!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

    Коментар


      #3
      За изчистването на грешката се обади на Бобо от алфа-форума. Аз ходих при него и съм много доволна! Пиши ми на лични да ти дам телефона му.
      Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
      www.fiat-bg.org/forum

      Коментар


        #4
        Благодаря,колеги.Ще се свържа с Бобо,в Ланча форума му има координатите.
        Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
        FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

        Коментар


          #5
          Mигането на подрева е от заминала свещ. За акумулатора на дизелите е важен стартовия ток повече , отколкото амерчасовете...не че те не са от значение де
          _______
          146 JTD

          Коментар


            #6
            Честито и от мен! Много безаварийни километри с новата Фиат-ка! :D
            Space Star 1.9 DID

            Коментар


              #7
              Честито за новата придобивка.Да си я караш без проблеми много време.И при моята кола когато паля продължава да премигва индикацията за свещите около 30 секунди и после изгасва.И аз мисля,че е изгоряла свещ.

              Коментар


                #8
                ре

                Честито, и много, много километри с нея. Щракни и малко снимки да я видим де.
                Fiat Bravo 1.9 JTD

                Коментар

                Working...
                X