Привет,колеги!Да се похваля с придобивката-Мареа комби,дизел.На първо четене-много е добра колицата.Как дърпа само турбото-не очаквах такъв ряз.Иначе има два еърбега,климатроник,предни ел.стъкла.Мой птиятел,който има автокъща ми я намери,доста време ми я търси.Има няколко неща,за които бих искал да питам. 1.Не ми угасва лампата за АBS.Каза ми,че са сваляли да зареждат акумулатора и след това е почнала да свети.Може ли да е някаква грешка,която да се изчисти софтуерно или се е прецакало нещо генерално. 2.В неделя като я тествахме-всичко О.К.,обаче от вчера,като запаля и индикацията за подгряване мига известно време и после гасне,но не мига всеки път,понякога въобще го няма този проблем-давам си на контакт,изчаквам да угасне,паля и всичко е наред.Дали някоя свещ не е дала фира,или пак акумолатора е причината.Защото той определено е зле,от 2004 лето е,72 или 74 амперчаса е,не запомних.Имам един нов 62 Ам/ч,мисля да го сложа и да видя как ще е. 3.Другите са дребни работи-да си поправя огледалото,че е счупен пластмасовия корпус,надявам се по моргите да има,защото огледалото иначе си е здраво,само пластмасата трябва да сменя.Някой знае ли дали може да се разглобява и да се подмени.Гледам има някакви винтове,що да не може.Друго-да си поправя антената и да разглобя кората на предната дясна врата,защото като свалям стъклото-О.К.,но при вдигане запецва някъде от средата нагоре и трябва да го вдигам с няколко натискания на бутона,четох темите по въпроса,мисля че ще се справя и сам,ако не ще изокам за неволята,може някой от вас да помогне. Това е засега,колеги,приемете ме в клуба,ще си пишем,може и да се видим на сбирките,чао от мен.До скоро![/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов член в клуба!
Collapse
X
-
Относно т. 1, трябва да се отиде в сервиз със специализиран софтуер за да изтрият грешката.. във Вантотрейд това струва около 20 лв.По т.2 вероятно имаш изгоряла подгревна свещ, потърси в този раздел колегите са писали преди.От мен добре дошъл в клуба и много безпроблемни километри с колата!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Реклама
Collapse
Коментар