здравейте колеги .от няколко дни и аз вече съм сред фиатаджиите.Купих Фиат мареа ТД100.колата е невероятна.имам един такъв въпрос.когатодам контакт светва реотанчето за подгрев след това изгасва5-7 секунди след изгасването се чуваедно "так"и тогава колата може да запали .ако го изпусна тоя момент проблем.Защо според вас има разминаване между гасненето на лампата и изкл на релето за подгрев.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat marea td100-въпрос за подгряването
Collapse
X
-
doofiat написа:Каквато и да е свеща (освен ако не е японска) загрява за 10-12 секунди.Това, че лампата на таблото гасне за 5-8 секунди, неозначава, че е подгряла свещите. Релето изключва след като се достигне определена температура и то не е свързано с лампата на таблото.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
това което казвате добре но все пак нали тази лампа е индикатор за подгряването,възможно ли е да има изгоряла свещ и да шашка релето.Между другото свещите са на толкова недостъпно място че трудно могат да се премерят.събирам мнения защото накрая запретвам ръкави и ще стигна до тия свещи за да ги премеря.
Коментар
-
javor68 написа:при мен нищо не примигва , сутрин пали от четвърт оборот на стартера,но започва май на 3 цилиндъра четвъртия се включва след 10-20 секунди,не ми казвай че цилиндъра не е в ред моля ти се.между другото някой знае ли къде е релето за подгрев щото от там смятам да атакувам свещитеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
javor68 написа:ето това за "пикаещия" разпръсквач е ценна информация,гледам че си напред с материала,посъветвай ме къде да отида да проверят дюзите,знам че има във форума раздел на тази тема но ти какво би посъветвал
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар