Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БИОДИЗЕЛ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

като почна да правя ще снимам и ще обясня по-подробно :D
    LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Чакам с нетърпение
      www.CarProfi-BG.com
      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

ти събирай мазнина от заведенията само че ако искаш да се научиш ще ти трябва доста че отначало сапун става????е поне при мен бече така ама му схванах цаката????? :D

Коментар

Няма проблем за средставата ще се набавят. Нека първо подробно опише колегата какво се прави и как...
          www.CarProfi-BG.com

Коментар

Колеги, какво става с рецептата
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Скоро няма да я има мисля аз. Това е като да откриеш как да си правиш злато и да го споделиш по форумите
              www.CarProfi-BG.com

Коментар

Ми то ако човек се научи да си прави злато, за кво му е да прави биодизел?
                Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

айц стига бе...
                  www.CarProfi-BG.com

Коментар

crush написа:
                    Скоро няма да я има мисля аз. Това е като да откриеш как да си правиш злато и да го споделиш по форумите
                    рацепта ще има ама ми се развали фотоапарата та немога да снимам за да обясня по-точно!!! а това не е никакво злато а изгорялото олио от фритюрниците по заведенията!! :D :D :D Аз ще се радвам ако някой почне и успее да направи Биогоривото!!! Ще дам инфо!!

Коментар

биодизел

Искам някой да ми каже с две думи дали да карам спокойно на биодизел и ако да, трябва ли да сменям нещо или да слагм нещо допълнителноколата е Bravo на 1300 км съвсем нова в гаранция и т.н
                      FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                      FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

По принцип всички коли произведени мисля че беше след 96г са пригодени да изгарят Биодизел ама като гледам твоето браво е чисто ново -и ако съм на твое место не бих си правил експеримента дали ще гори биодизел че преди месец един приятел разказа как с биодизел "гръмнали и 4-те дюзи на Ситроен 2005г(говоря за микробус) та ся стрували по 700лв едната и така!!!! Аз лятото карах бравото и нямах проблеми ама сега си му слагам нафта и да ти кажа честно си работи много по-добре!не че съм имал проблеми с биодизела ама с нафта си има голяма разлика!!!

Коментар

Не, че съм тръгнал да търся Био да сипвам, ама напролет може да се мръдне до швейцарско а по европата био колкото искаш
                          FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                          FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

Колега, те тук се опитват да отказват гаранция заради нафта от бензиностанция, какво остава за биодизел.
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ето и обещената от мен рецепта за това как се Прави БИОДИЗЕЛ от отработено олио? ДА НЕ ЧЕТАТ ХОРА ОТ БЛАГОЕВГРАД ЧЕ НЯМА ОЛИО ДА ОСТАНЕ ЗА МЕН :D :D :D най-напред трябва да си намерите отработено олио от някой фритюрник без значение какво е пържено в него или от какво е олиото стига да е някакъв вид мазнина може и свинска мас ама по-бързо се стяга та е по-трудна за обработване В олиото може да е пържено риба(цаца) картофки пиле и др.няма проблем Стига да няма други примеси като доматено пюре от дроба "по селски" :D Добре е олиото да се остави да преседи известно време че да може да се утаят на дъното разни примеси и вода?Аз го чакам 1 седмица ама ако се бърза много може и веднада да се започне След като е преседяло олиото трябва де се филтрира-аз използвам филтър от машините за шварц кафе ама може и друг стига да е достатъчно ситен?Преди да се пусне през филтъра олиото може да се подгрее леко за да минава по-лесно през филтъра и да не го запушва
                              Прикачени файлове

Коментар

След като се филтрира трябва да се премери количеството което ще се преработва аз ще го напрачя с 10литра за да е по нагледно и ясно След като се филтрира може ако има време пак да се остави да престой и на дъното пак се утаяват разни боклуци ама аз давам направо
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X