Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БИОДИЗЕЛ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги с това олио ще ми замирише на пържено и ще вземе да ми се прияде като карам зад вас
    Fiat Bravo II 1.4 16v
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
    Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

Коментар

Tемата за каране с алтернативи на дизела беше разглеждана в Дизел раздела преди време и няма нищо общо с текущата.
      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ясно е просто коментирахме

Мястото на тези постове е тук!
        Модераторски екип на fiatforum.bg
        this

Коментар

Олиото си има пинизи, за да гори като хората. Трябва да се филтрира добре, да му се докара вискозитета и т.н. И в крайна сметка я върви, я не върви, я ти текне помпата, я не ти текне. Прототипът на Дизел е далеч дори и от 80-тарски дизелов двигател, който е проектиран да работи с дизелово гориво (дори по тогавашните стандарти).

Мой познат пък си кара TD100-то с отработено моторно масло. Разрежда го с бензин, филтрира го през 3 горивни филтъра и кара. Работата е там, че е монтьор и разхвърля мотора за отрицателно време. Помпи и дюзи сменя често и винаги има оборотни. Аз такова чудо не бих си помислил и да карам. Зад теб димна завеса, работи зле, спънато колкото искаш. Ако имаш кола за хвърляне и не те е срам да караш подобно кюмбе, пробвай.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Мой познат пък си кара TD100-то с отработено моторно масло. Разрежда го с бензин, филтрира го през 3 горивни филтъра и кара. Работата е там, че е монтьор и разхвърля мотора за отрицателно време. Помпи и дюзи сменя често и винаги има оборотни. Аз такова чудо не бих си помислил и да карам. Зад теб димна завеса, работи зле, спънато колкото искаш. Ако имаш кола за хвърляне и не те е срам да караш подобно кюмбе, пробвай.

На ей такива тарикати най ме е яд. Няма проблем, важното е да е Йофтено, ама нали трови всичко наред, на кой му пука....

Коментар

todorakiggg написа: Преглед на мнението

На ей такива тарикати най ме е яд. Няма проблем, важното е да е Йофтено, ама нали трови всичко наред, на кой му пука....
              Трови на кукуво лято. Именно олиото изгаря чисто и няма изхвърляния на вредни емисии в атмосферата. За моторното масло съм съгласен, че не е редно.
              Последна редакция от vnukata; 04.05.2017, 21:40.

Коментар

Working...
              X