Колеги с това олио ще ми замирише на пържено и ще вземе да ми се прияде като карам зад вас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИОДИЗЕЛ
Collapse
X
-
Олиото си има пинизи, за да гори като хората. Трябва да се филтрира добре, да му се докара вискозитета и т.н. И в крайна сметка я върви, я не върви, я ти текне помпата, я не ти текне. Прототипът на Дизел е далеч дори и от 80-тарски дизелов двигател, който е проектиран да работи с дизелово гориво (дори по тогавашните стандарти).
Мой познат пък си кара TD100-то с отработено моторно масло. Разрежда го с бензин, филтрира го през 3 горивни филтъра и кара. Работата е там, че е монтьор и разхвърля мотора за отрицателно време. Помпи и дюзи сменя често и винаги има оборотни. Аз такова чудо не бих си помислил и да карам. Зад теб димна завеса, работи зле, спънато колкото искаш. Ако имаш кола за хвърляне и не те е срам да караш подобно кюмбе, пробвай.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
PSG написа: Преглед на мнението
Мой познат пък си кара TD100-то с отработено моторно масло. Разрежда го с бензин, филтрира го през 3 горивни филтъра и кара. Работата е там, че е монтьор и разхвърля мотора за отрицателно време. Помпи и дюзи сменя често и винаги има оборотни. Аз такова чудо не бих си помислил и да карам. Зад теб димна завеса, работи зле, спънато колкото искаш. Ако имаш кола за хвърляне и не те е срам да караш подобно кюмбе, пробвай.
На ей такива тарикати най ме е яд. Няма проблем, важното е да е Йофтено, ама нали трови всичко наред, на кой му пука....
Коментар
-
todorakiggg написа: Преглед на мнението
На ей такива тарикати най ме е яд. Няма проблем, важното е да е Йофтено, ама нали трови всичко наред, на кой му пука....Последна редакция от vnukata; 04.05.2017, 21:40.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар