Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена на Глава за Браво 1,9 тди 98г. ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цена на Глава за Браво 1,9 тди 98г. ?

Здравейте колеги имам едно питане......един приятел си купи едно Браво 1,9 ТДИ 98г. той е беше супер доволен, но само 1 ден, защото се оказа че колата е със пукната глава.......след един куп разправии май се споразумяха автокъщата да си поеме разноските по ремонта, но все пак ако не стане така, колко да си приготви като цена за нова глава, гарнитура и трудМного ще съм благодарен ако и Хитко се включи в отговора.Мерси предварителноЕеее, ти поне си стар потребител, ми пускай си темите в раздела за който са де! И аз нямам време, и аз искам да се отпусна пред компютъра вечер, а не да пъдарствам във форума! Глоба две бири и непоряд - миене на чинии!Тази вечер ти да ги измиеш, а не очарователната ти съпруга! Капитан Nino! :
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Извинявам се, за грешката, но изобщо не обърнах внимание къде пуснах темата понеже точно тогава се скапаха и двата компютъра и не ми беше до това. Но Бирите ги имаш, а за чиниите.....мдаааа тази вечер аз ще заредя миялната машина , да живеят технологиите Все пак някой да даде някаква ориентировъчна цена де.... ще се изложим като форум.
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Зависи нова или втора ръка.Новата струва много.А за стара под 200лв. мисля, че няма да намериш.
      N.Y. State of Mind

Коментар

Мерси за инфото става дума за втора употреба разбира се.
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Само да кажа колко ми искат тука във Варна за глава на браво необорудвана в морга - 600лв, окомплектована 800 , Йо хо хо и един мормот завива шоколада,
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
          X