Здравейте колеги имам едно питане......един приятел си купи едно Браво 1,9 ТДИ 98г. той е беше супер доволен, но само 1 ден, защото се оказа че колата е със пукната глава.......след един куп разправии май се споразумяха автокъщата да си поеме разноските по ремонта, но все пак ако не стане така, колко да си приготви като цена за нова глава, гарнитура и трудМного ще съм благодарен ако и Хитко се включи в отговора.Мерси предварителноЕеее, ти поне си стар потребител, ми пускай си темите в раздела за който са де! И аз нямам време, и аз искам да се отпусна пред компютъра вечер, а не да пъдарствам във форума! Глоба две бири и непоряд - миене на чинии!Тази вечер ти да ги измиеш, а не очарователната ти съпруга! Капитан Nino! :
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на Глава за Браво 1,9 тди 98г. ?
Collapse
X
-
Цена на Глава за Браво 1,9 тди 98г. ?
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Извинявам се, за грешката, но изобщо не обърнах внимание къде пуснах темата понеже точно тогава се скапаха и двата компютъра и не ми беше до това. Но Бирите ги имаш, а за чиниите.....мдаааа тази вечер аз ще заредя миялната машина , да живеят технологиите Все пак някой да даде някаква ориентировъчна цена де.... ще се изложим като форум.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Мерси за инфото става дума за втора употреба разбира се.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Само да кажа колко ми искат тука във Варна за глава на браво необорудвана в морга - 600лв, окомплектована 800 , Йо хо хо и един мормот завива шоколада,СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар