като настъпя по-силно педала на газта почва да примигва съответната лампа, която се намира точно под оборотомера- червен кръг с удивителна. доста заплашително ми изглежда иначе при постоянни обороти не свети, или когато оставя колата да набира съвсем леко, с малко подаване на газ.що е то?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лампа на таблото: червено кръгче с удивителна? /браво тд100/
Collapse
X
-
И при мен тази лампичка първо присветваше при подаване на газ, после известно време светеше постоянно и накрая в един момент спря да свети. Аз си мислех, че това означава, че ми намаляват накладките. Оказа се в крайна сметка, че са ми заминали задните барабани на колата и някакви цилиндърчета са изпуснали и оттам полека-лека ми е изтичала спирачната течност - когато се сетих да проверя в казанчето, вътре нямаше нищо А си е страшничко като си помисля, защото иначе колата спираше добре... но е можело в един момент спирачките да откажат. Сега съм с нови барабани+накладки+цилиндърчета И наистина има разлика в начина, по който спира колата - сега спира супер.Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
simps написа:долях течност и за сега спря да мига лампата :P но изглежда ще трябва да се проверяват предните и задните спирачки. дайте идея за добър сервиз в района на била хиподрума.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар