Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Авансатор на ГНП "Лукас" - отново ми протече

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    И едно въпросче за тези които са подменяли авансатора.В комплекта влиза ли о-пръстенчето в канала на тръбичката под клапана или не?
    Вътре в комплекта има 2 "О" пръстена еднакви. Единият е за самия клапан , а другия е за каналчето на металната тръбичка. В комплекта има и нова цедка, която стои под клапана.
    Lancia Kappa 2.0 20V
    БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

И колко кинти и каква марка е клапана.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Авансатор за ГНП

Tornado написа:
        И колко кинти и каква марка е клапана.
        Цената му е 220 лв. Като марка е "CARGO" , мисля че е холандски. В магазина на ул."Цар Симеон"N 167. Става въпрос за магазин в София.
        Lancia Kappa 2.0 20V
        БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

Авансатор от hit-ko за 135 лв. http://www.axm-auto.comП.С. Преди 2 месец се набутах и платих 200 лв. за авансатор от Симеон.

Коментар

С какъв ключ го развивате този авансатор че като гледам ако се сложи камък ще скъса кабелчето а за гайчен ключ е много неудобно .
            Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

reiban написа:
              С какъв ключ го развивате този авансатор че като гледам ако се сложи камък ще скъса кабелчето а за гайчен ключ е много неудобно .
              Обикновен гаечен, 28’ или 32’ - не съм сигурен за номера.

Коментар

аз го мъчех но няма място да го завъртя
                Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

Re: Авансатор на ГНП "Лукас" - отново ми протече

doofiat написа:
                  Днес отново "приятно" ме "зарадва" моята Брадва. Както писах в други теми, от известно време гоня въздух от горивната система. Днес установих, че авансаторът на горивната ми помпа "Лукас" изпуска нафта. Преди време авансаторът беше протекъл от основата и пак изпускаше нафта, но с едно притягане проблема се реши и колата отново си палеше нормално. Сега обаче е протекъл от гадно място - от кабелчето, което излиза от авансатора. Предполагам, че ще трябва да си купя нов авансатор, но откъде? Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Аз ще проверя по магазините от утре, но нещо ме съмнява, че чарка хем ще е скъп и хем трудно откриваем. Някой знаели за какво служи точно този авансатор?Долу на снимките съм оградил авансатора и кабелчето, което излиза от авансатора.
                  Прикачени файлове
                  fiat bravo 1.9 td100

Коментар

reiban написа:
                    аз го мъчех но няма място да го завъртя
                    Вярно е ,че няма място за хода на ключа.Най добре се развива и завива със звезда 28 изкривена.Като за целта свободното пространство запълвам със две отвертки защото авансатора е за звезда 27 ,но тя не може да влезе от кабелчето.

Коментар

абе и ас го имам тоиа проблем колата ми пуси много церно и ходих да го копужам тоиа клапат оба4е вув боургас стружа 235 лж ако некои знае некаде да е поефтин да обади 4е и моиа много те4е и колата неработи добре ходих и из моргите ама нема Оправи си поста! Виж правилата на форума! То бива неграмотия ама това е нямам думи! zgabrovski

Коментар

doofiat написа:
                        Авансатор от hit-ko за 135 лв. http://www.axm-auto.com
                        Мале мале вземи си редактирай поста ,че направо не се чете ,а относно авансатора виж цитата отгоре над мнението ми.

Коментар

k_tochev написа:
                          абе и ас го имам тоиа проблем колата ми пуси много церно и ходих да го копужам тоиа клапат оба4е вув боургас стружа 235 лж ако некои знае некаде да е поефтин да обади 4е и моиа много те4е и колата неработи добре ходих и из моргите ама нема
                          Във този форум има правила колега които е желателно да се спазват.Това което си написал направо не се чете опитай се да го редактираш без да използваш букви от шльокавицата.

Коментар

doofiat написа:
                            Купих го мамка му и авансатор 205 лв.Ето и снимки, но като го видях въобще не се учудвам, че колата придърпва. Защо??? Ами защото ако видите двете ситни метални цедки, които има този авансатор и като знам каква боклучива нафта има в България ... нямам думииииииииии... Повече никога няма да сипя крадена нафта и нафта различна от Еко и ОМВ, никога!
                            Здравейте,Аз не карам FIAT карам RENAULT но имам същите проблеми с помпи Лукас...От каде го взе тоя авансатор...Моя изглежда същия...да си поръчам и аз...ПоздравиОпределено не съм прочел целия пост... :P

Коментар

Ами един колега писа тук,че на неговия фиат е сложил авансатор от рено канго и е струвал 56 лв.Потърси из темите за дизели,ще я намериш и прочетеш.
                              Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
                              FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

Коментар

Dulgiq написа:
                                Ами един колега писа тук,че на неговия фиат е сложил авансатор от рено канго и е струвал 56 лв.Потърси из темите за дизели,ще я намериш и прочетеш.
                                Намерих го и даже го поръчах ще видим какво ще дойде :D

Коментар

Working...
                                X