Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авансатор на ГНП "Лукас" - отново ми протече
Collapse
X
-
Авансатор от hit-ko за 135 лв. http://www.axm-auto.comП.С. Преди 2 месец се набутах и платих 200 лв. за авансатор от Симеон.
Коментар
-
Re: Авансатор на ГНП "Лукас" - отново ми протече
doofiat написа:Днес отново "приятно" ме "зарадва" моята Брадва. Както писах в други теми, от известно време гоня въздух от горивната система. Днес установих, че авансаторът на горивната ми помпа "Лукас" изпуска нафта. Преди време авансаторът беше протекъл от основата и пак изпускаше нафта, но с едно притягане проблема се реши и колата отново си палеше нормално. Сега обаче е протекъл от гадно място - от кабелчето, което излиза от авансатора. Предполагам, че ще трябва да си купя нов авансатор, но откъде? Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Аз ще проверя по магазините от утре, но нещо ме съмнява, че чарка хем ще е скъп и хем трудно откриваем. Някой знаели за какво служи точно този авансатор?Долу на снимките съм оградил авансатора и кабелчето, което излиза от авансатора.fiat bravo 1.9 td100
Коментар
-
reiban написа:аз го мъчех но няма място да го завъртяFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
абе и ас го имам тоиа проблем колата ми пуси много церно и ходих да го копужам тоиа клапат оба4е вув боургас стружа 235 лж ако некои знае некаде да е поефтин да обади 4е и моиа много те4е и колата неработи добре ходих и из моргите ама нема Оправи си поста! Виж правилата на форума! То бива неграмотия ама това е нямам думи! zgabrovski
Коментар
-
doofiat написа:Авансатор от hit-ko за 135 лв. http://www.axm-auto.comFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
k_tochev написа:абе и ас го имам тоиа проблем колата ми пуси много церно и ходих да го копужам тоиа клапат оба4е вув боургас стружа 235 лж ако некои знае некаде да е поефтин да обади 4е и моиа много те4е и колата неработи добре ходих и из моргите ама немаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
doofiat написа:Купих го мамка му и авансатор 205 лв.Ето и снимки, но като го видях въобще не се учудвам, че колата придърпва. Защо??? Ами защото ако видите двете ситни метални цедки, които има този авансатор и като знам каква боклучива нафта има в България ... нямам думииииииииии... Повече никога няма да сипя крадена нафта и нафта различна от Еко и ОМВ, никога!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар