аз сам на 14години и като си ходим на село татко ми я дава да я карам в село. за 15секунди правя 100кмч маа много варви! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тд100 мнго варви тая кола бе!
Collapse
X
-
Кристияне, остави ги ти автомобилите засега, залягай на уроците, да се изучиш, да си намериш хубава работа и да сменяш често колите.Защото неуките и необразовани хора изкарват малко пари.Наблегни първо на езика ни роден и не бягай от часовете по него. С твое позволение след около час-два ще изтрия темата, защото тя няма никакво отношение към рубриката, освен, че баща ти има дизелов автомобил, а и на повечето колеги вече им е известно, че TD 100 "върви много".SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
imperatorbg
trustworthy написа:Ти да видиш 1.9JTD как върви ...ами 2.4JTD
Коментар
-
imperatorbg написа:trustworthy написа:Ти да видиш 1.9JTD как върви ...ами 2.4JTD
Коментар
-
imperatorbg написа:trustworthy написа:Ти да видиш 1.9JTD как върви ...ами 2.4JTDA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
imperatorbg
BO написа:Екстра са си двигателите и двата.За тези 200НМ малко точно не съм съгласен, вярно, е че ЖТД-то се ограничава много електронно, ама предполагам си виждал кривата на въртящия момент на ЖТД и на ТД? Ако си я виждал, тогава сам ще си обясниш защо ЖТД-то е доста по-добре от гледна точка на еластичност.
Коментар
-
Е поне не очаквах шест отговора Всичко добре, но нещо не разбрах много поста ти. Ако си имал идея, която може да я споделиш може да я изслушам, мога и да разбера нещо ново.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар