Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

новата ми кола виж те я

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

новата ми кола виж те я

за 4500 я бива нали, но има два леки удара като от юмрук.
    Прикачени файлове

Честито,да си я караш дълги и безавариини километри.Пусни малко инфо за нея.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: новата ми кола виж те я

kristiqn написа:
      за 4500 я бива нали, но има два леки удара като от юмрук.
      Почти я видяхме като искаш да се похвалиш пусни снимки които да са за хвалене, а не да ни мъчиш с някакви иконки тука дето не се вижда браво ли е брава ли е ! Все пак някои от нас вече очила са сложили и им е малко трудно!Да ти е честита и безаварийно каране!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

ми има клима,ел.пакет,ц3,аларма тд100 ми това е :D

Коментар

ЧЕСТИТО
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

честито, колега и един съвет от мен - не я гали, няма да харчи по-малко, карай си до насита и за удоволствие(аз съм хипер доволен от моята) - няма и да харчи повече - е в нормални граници де
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

а да питам само този двигател издържлив ли е на ръчкане че аз моята си я карам в обороти а доколкото знам не е много хубаво така да се кара дизел
              Bravo TD100

Коментар

И аз я карам на 3000-3500 оборота. Споко, ще се чуе

Коментар

ти си ми комшия поне после ще ми кажеш каде наблизо има добър майстор иначе дали верно бързо издухва двигателя
                  Bravo TD100

Коментар

Не вярвам въобще в тези митове. Това е кола и тя е затова, за да се кара. Ти ако сега не я караш както ти е кеф, кога ще я караш - като стане на 15 години ли?!

Коментар

прав си то ще се види
                      Bravo TD100

Коментар

ГААААААААЗЗЗЗЗ ВАЖНОТО Е ВСИЧКИ ДА ЧУЯТ ТУРБИНАТА, таз година турбо-дизел, догодина турбо-бензин пък и разхода си е горе-долу същия - около литър разлика от бабешко каране до удоволствие, аз съм готов да платя тази цена не че карам с мръсна газ винаги, но гледам да си правя удоволствие поне веднъж на изкарване демек, дневно до към 3-3500 оборота, то повече няма смисъл, пък и тези обороти не са особено високи, само изчакай да позагрее преди да я турбинираш - над 2200 - так съм чувал и го правя, обичам да карам по правилата чувствам, че така си експлоатирам колата, както си е писано :D не я претоварвам или стресирам, че може да се "обиди"пп много умен пост измислих
                        e30 forever!

Коментар

Ха! Никой ли не си кара дизеларките до 5000об. А до 5500 кой е правил въобще?
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

при мен няма смисъл тъй като след 4000 оборота си губи ряза и не дърпа изобщо, както под 2200, а иначе в червените май не съм влизал, жал ми е да я пържа
                            e30 forever!

Коментар

Сподели откъде си я взе ?До Европата ли се разходи или си я купи от България ?
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
                              X