Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко кинти ви струва на месец колата ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

направо ми писна да се харча по колите :D :D накрая ще ги засиля по някой баир
    Powered by Emzo

Коментар

100 лева за газ100 лева си изплащам газовоторазни граждански и други истории са ясниОбщо взето, тя харчи повече от мен
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Аз пък от моето Браво съм много доволен (1.9тд)! Докато карах БМВ-525ТДС все си нямах пари частите скъпи а и разход голям(8-12л/100км) ! Сега с Бравото лятото си го карам с биодизел! Частите му са евтини и е елементарно за ремонт та всичко по него си правя сам ! Даже и ГНП-то като протече сам си го свалих и поправих ! Единствения недостатък е че няма лукса и газарията на бавареца Общо взето на месец харча -12лв за застраховка 2.50 технически преглед 5лв винетка около 50лв нафта 10лв за части средно (без гумите) и още 20 лв странични за добавчица (газ за осветление-керосин) =100лв на месец! =1200лв годишно Малеее много бе досега не съм се замислял
        LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Ако може темата да се премести, за да не ни цапа хубавия дизелов раздел. Ние не харчим пари за колите ни, те на нас ни дават
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Ако може темата да се премести, за да не ни цапа хубавия дизелов раздел. Ние не харчим пари за колите ни, те на нас ни дават
            Абе, че дават - дават, ама ние ако не им дадем - нъцки...Тя сметката е ясна - ако не дадем за маховик 1000 лв - ще дадем за бутала ( например :D ). Бравата вече я експлоатирам, като мутра - манекенка. Давам, ама вече си търся своето. Оня ден си сварих ракията с нея. За сефте и прикачих ремарке ( най-голямото на балканите :D ) и много хубаво си подкара и отнесе близо 900 кг. джибри барабар с дървата. Няма какво да му мислим. Купили сме си ги вече - Бития-бит, еб... - е..н. Радвайте се на живота.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

за тази година още нямам разходи за колата. като се замисля на месец отиват към 120-130 литра нафта средно.а за ремонти....миналата година имам сменени преден лагер с главина, задни челюсти, и преден десен къс накрайник. и това ако не е здрава кола...

Коментар

3 години цели, купено 08.200607 - 150008 - 170009 - 3800без нафта, другото е всичко - гуми, джанти, ксенони, радиа, стъргалки, четки, препарати, но и взети пари от каско и продадени части...09 е основния ремонт и една камара други ремонтизле е положението... за нафта, още по 1,5к-1,6к на година горе-долу
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Много интересна тема, ама е доста относителна.Всеки месец е за себе си Аз на месец давам на моята кола 100 лева за пиене :D Декември дадох към 200 - смяна на масло и филтри.Имаше 1 месец, в който съм дал 500+лева - не искаше да гасне, задните гуми бяха / и други дребни работи. От 3 месеца някъде, да чукам на дърво, само карам и наливам И така колеги.Като нямаме пари за нови коли, ще си караме 10годишните фиати, опели, гоуФове и ще правим и правим...Поздрави !
                  Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Колкото имам всички мога да и ги дам само да не ме оставя на пътя. (засега не ме е оставяла)

Коментар

ivan_don4ev написа:
                      Колкото имам всички мога да и ги дам само да не ме оставя на пътя. (засега не ме е оставяла)
                      Ако знаем кога ще ни оставят на пътя ? Еееех... Впрочем вече гледам философски на нещата. Дай боже за коли да даваме пари - за друго да не е.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

За година и четири месеца (16 месеца):Гориво: 2 560.00лв.Всичко останало: 1 374.00 лв.Изплатена на щета (каско): 300 лв.Общо 3634.00лв. На месец излиза 227лв.Никак не е малко.Не съм включил данъците и вноските по каското и гражданската, както и винетките.В подписа ми има линк към спритмонитора.
                        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

много

Коментар

Октомври - 300 лв. подръжка. + 180 лв. Метан.Ноември - 180 лв. Метан , 130лв. застраховка ,Декември - 180лв. Метан .......................................840лв. 3 месеца.
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                              Октомври - 300 лв. подръжка. + 180 лв. Метан.Ноември - 180 лв. Метан , 130лв. застраховка ,Декември - 180лв. Метан .......................................840лв. 3 месеца.
                              абе, Радо, ти колко километра и врътна със 180лв метан месечно
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                                liverpool235 написа:
                                абе, Радо, ти колко километра и врътна със 180лв метан месечно
                                Ем за тия три месеца без да броя навартяните през Януари съм минал 7600 км.
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X