направо ми писна да се харча по колите :D :D накрая ще ги засиля по някой баир
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко кинти ви струва на месец колата ?
Collapse
X
-
Аз пък от моето Браво съм много доволен (1.9тд)! Докато карах БМВ-525ТДС все си нямах пари частите скъпи а и разход голям(8-12л/100км) ! Сега с Бравото лятото си го карам с биодизел! Частите му са евтини и е елементарно за ремонт та всичко по него си правя сам ! Даже и ГНП-то като протече сам си го свалих и поправих ! Единствения недостатък е че няма лукса и газарията на бавареца Общо взето на месец харча -12лв за застраховка 2.50 технически преглед 5лв винетка около 50лв нафта 10лв за части средно (без гумите) и още 20 лв странични за добавчица (газ за осветление-керосин) =100лв на месец! =1200лв годишно Малеее много бе досега не съм се замислялLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
BO написа:Ако може темата да се премести, за да не ни цапа хубавия дизелов раздел. Ние не харчим пари за колите ни, те на нас ни даватA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
3 години цели, купено 08.200607 - 150008 - 170009 - 3800без нафта, другото е всичко - гуми, джанти, ксенони, радиа, стъргалки, четки, препарати, но и взети пари от каско и продадени части...09 е основния ремонт и една камара други ремонтизле е положението... за нафта, още по 1,5к-1,6к на година горе-долуA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Много интересна тема, ама е доста относителна.Всеки месец е за себе си Аз на месец давам на моята кола 100 лева за пиене :D Декември дадох към 200 - смяна на масло и филтри.Имаше 1 месец, в който съм дал 500+лева - не искаше да гасне, задните гуми бяха / и други дребни работи. От 3 месеца някъде, да чукам на дърво, само карам и наливам И така колеги.Като нямаме пари за нови коли, ще си караме 10годишните фиати, опели, гоуФове и ще правим и правим...Поздрави !Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
ivan_don4ev написа:Колкото имам всички мога да и ги дам само да не ме оставя на пътя. (засега не ме е оставяла)A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
За година и четири месеца (16 месеца):Гориво: 2 560.00лв.Всичко останало: 1 374.00 лв.Изплатена на щета (каско): 300 лв.Общо 3634.00лв. На месец излиза 227лв.Никак не е малко.Не съм включил данъците и вноските по каското и гражданската, както и винетките.В подписа ми има линк към спритмонитора.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
liverpool235 написа:Октомври - 300 лв. подръжка. + 180 лв. Метан.Ноември - 180 лв. Метан , 130лв. застраховка ,Декември - 180лв. Метан .......................................840лв. 3 месеца.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:liverpool235 написа:Октомври - 300 лв. подръжка. + 180 лв. Метан.Ноември - 180 лв. Метан , 130лв. застраховка ,Декември - 180лв. Метан .......................................840лв. 3 месеца.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар