Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешен въпрос относно Fiat Bravo 1.9 ТD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gdd55 написа:
    Айде пак се започна.Добре ве басси и човека, КЪМ тва е аз го знам ти го знаеш, най-големия си,голем си Ремзи голем си тва е.Айде стига писа за тия глупости кЪм.
    gdd55 написа:
    С какво точно съм те обидил незнам ти сам почна.А за правеца пак не ме разбра.Ти като си бил на 8 едва ли си знаел какво е това компютър.А сега ако хванеш някой 8 годишен направо ще те побърка на тая тема,,но както и да е Разбрах че освен че си ПЛЕШИВ И ГРОЗЕН си и тъп галош.Банни ме за 1 месец минимум да ти забравя плешивата и грозна мутра.Хайде приятели от форума сбогум.От както плешивия стана админ е решил да се прави на страшен
    Коментара както се казва е излишен!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

gdd55 написа:
      С какво точно съм те обидил незнам ти сам почна.А за правеца пак не ме разбра.Ти като си бил на 8 едва ли си знаел какво е това компютър.А сега ако хванеш някой 8 годишен направо ще те побърка на тая тема,,но както и да е Разбрах че освен че си ПЛЕШИВ И ГРОЗЕН си и тъп галош.Банни ме за 1 месец минимум да ти забравя плешивата и грозна мутра.Хайде приятели от форума сбогум.От както плешивия стана админ е решил да се прави на страшен

Коментар

Това дали е удряна или не не е определящо при покупка. Зависи какви са били пораженията от този удар. То ако не е била блъсната колата, може да е бил прегряван двигателя примерно, а това е по-трудно забележимо Моята кола с я купих с явни следи от удар (но лек) и на геометрия си беше в норми, и на пътя няма проблеми.
        _______
        146 JTD

Коментар

trustworthy написа:
          Това дали е удряна или не не е определящо при покупка. Зависи какви са били пораженията от този удар. То ако не е била блъсната колата, може да е бил прегряван двигателя примерно, а това е по-трудно забележимо Моята кола с я купих с явни следи от удар (но лек) и на геометрия си беше в норми, и на пътя няма проблеми.
          който ми каже, че неговата кола не е удряна(2ра ръка), значи е наивен или заклет оптимист - и моята няма надписи отсрани, и моята е удряна, отпред и отзад, но няма някаккви фатални последици и е направена идеално - следователно, проблеми - никакви
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

2 oт трите дизелови двигатели (тия по 100 и 105 коня) имат комон рейл
            Колега, в голяма грешка си Common rail - а е само един и той е 105 к.с. Common rail - 100 к.с. - няма такова животно при Fiat.Тия 2 ДВГ са коренно различни, по тази тема е писано много, много в този форум.
            OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
            FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка

Коментар

Има commonrail 100 коня - 1.9 JTD 100.
              Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
              www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Има при Пунто.При Браво и Брава са ТД101кс и JTD105.
                FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

OFF-Май стана страшно да се пише в този форум!?Ама нещо свобода няма тук и скука голяма настана!...

Коментар

...

Коментар

gdd55 написа:
                      Абе може да съм плешив... грозен... гаджето ми не мисли така, това е най-важното за мен! Обаче за моя голяма радост не съм с лабилна психика, какъвто сам се определи, бургаски! Хайде помирувай си малко, може да се поуспокоиш. С всяка нова регистация ще си със СПЕЦИАЛНО внимание и, ако продължаваш да си толкова лабилен... просто няма да имаш място тук! Лекувай се, като имаш проблеми! Хайде, със здраве!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

sasco написа:
                        OFF-Май стана страшно да се пише в този форум!?Ама нещо свобода няма тук и скука голяма настана!...
                        Защо ли това което пишеш ми се струва до болка познато и чувано в съвсем близкото минало! Зависи какво разбираш под свобода? Ако е до писането на латиница, аз пък що да не пиша на: و هذي صورة للجهاز или※ までの広帯域のモニタリングと信号分. Тогава предполагам ще има пълна свобода и ще се разбираме отлично! А скуката е от едни и същите неща повтаряни, завтаряни, преповтаряни и презавтаряни ката ден.Примерно : "Какво масло е подходящо за Фиат Пунто"? или "Защо не мога да вдигна/сваля облегалката на главата" или "Колко харчи Пунтото". Естествено, че ще ти втръсне!
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

sasco написа:
                          Много добре ти е отговорил Нино, аз нямам, какво да добавя освен, че този форум има правила, който никой не си прави труда да чете! Опитва се да напише нещо и след, като му бъде направена забележка се сърди.
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                            който ми каже, че неговата кола не е удряна(2ра ръка), значи е наивен или заклет оптимист - и моята няма надписи отсрани, и моята е удряна, отпред и отзад, но няма някаккви фатални последици и е направена идеално - следователно, проблеми - никакви
                            Чак пък да не е невъзможно да е била удряна.. Щом има хора в България дето да карат 10+ години без ПТП значи и на запад е възможно Това да няма въпросните емблемки може да е по 1000 причини... но има и логика да е пострадала в следствие на удър.
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                              BEX---GT---TDi написа:
                              Чак пък да не е невъзможно да е била удряна.. Щом има хора в България дето да карат 10+ години без ПТП значи и на запад е възможно Това да няма въпросните емблемки може да е по 1000 причини... но има и логика да е пострадала в следствие на удър.
                              да, може и да има - единици са обаче.....а на горубляне и по автокъщите - всички коли са на баби и дядовци, които само събота и неделя са ходели на пазар и на доктор
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

добре де

неразбрах само какво стана видя ли е колата купи ли е ? каква е ?

Коментар

Working...
                                X