Айде пак се започна.Добре ве басси и човека, КЪМ тва е аз го знам ти го знаеш, най-големия си,голем си Ремзи голем си тва е.Айде стига писа за тия глупости кЪм.
gdd55 написа:
С какво точно съм те обидил незнам ти сам почна.А за правеца пак не ме разбра.Ти като си бил на 8 едва ли си знаел какво е това компютър.А сега ако хванеш някой 8 годишен направо ще те побърка на тая тема,,но както и да е Разбрах че освен че си ПЛЕШИВ И ГРОЗЕН си и тъп галош.Банни ме за 1 месец минимум да ти забравя плешивата и грозна мутра.Хайде приятели от форума сбогум.От както плешивия стана админ е решил да се прави на страшен
С какво точно съм те обидил незнам ти сам почна.А за правеца пак не ме разбра.Ти като си бил на 8 едва ли си знаел какво е това компютър.А сега ако хванеш някой 8 годишен направо ще те побърка на тая тема,,но както и да е Разбрах че освен че си ПЛЕШИВ И ГРОЗЕН си и тъп галош.Банни ме за 1 месец минимум да ти забравя плешивата и грозна мутра.Хайде приятели от форума сбогум.От както плешивия стана админ е решил да се прави на страшен
Това дали е удряна или не не е определящо при покупка. Зависи какви са били пораженията от този удар. То ако не е била блъсната колата, може да е бил прегряван двигателя примерно, а това е по-трудно забележимо Моята кола с я купих с явни следи от удар (но лек) и на геометрия си беше в норми, и на пътя няма проблеми.
Това дали е удряна или не не е определящо при покупка. Зависи какви са били пораженията от този удар. То ако не е била блъсната колата, може да е бил прегряван двигателя примерно, а това е по-трудно забележимо Моята кола с я купих с явни следи от удар (но лек) и на геометрия си беше в норми, и на пътя няма проблеми.
който ми каже, че неговата кола не е удряна(2ра ръка), значи е наивен или заклет оптимист - и моята няма надписи отсрани, и моята е удряна, отпред и отзад, но няма някаккви фатални последици и е направена идеално - следователно, проблеми - никакви
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
2 oт трите дизелови двигатели (тия по 100 и 105 коня) имат комон рейл
Колега, в голяма грешка си Common rail - а е само един и той е 105 к.с. Common rail - 100 к.с. - няма такова животно при Fiat.Тия 2 ДВГ са коренно различни, по тази тема е писано много, много в този форум.
OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка
Абе може да съм плешив... грозен... гаджето ми не мисли така, това е най-важното за мен! Обаче за моя голяма радост не съм с лабилна психика, какъвто сам се определи, бургаски! Хайде помирувай си малко, може да се поуспокоиш. С всяка нова регистация ще си със СПЕЦИАЛНО внимание и, ако продължаваш да си толкова лабилен... просто няма да имаш място тук! Лекувай се, като имаш проблеми! Хайде, със здраве!
OFF-Май стана страшно да се пише в този форум!?Ама нещо свобода няма тук и скука голяма настана!...
Защо ли това което пишеш ми се струва до болка познато и чувано в съвсем близкото минало! Зависи какво разбираш под свобода? Ако е до писането на латиница, аз пък що да не пиша на: و هذي صورة للجهاز или※ までの広帯域のモニタリングと信号分. Тогава предполагам ще има пълна свобода и ще се разбираме отлично! А скуката е от едни и същите неща повтаряни, завтаряни, преповтаряни и презавтаряни ката ден.Примерно : "Какво масло е подходящо за Фиат Пунто"? или "Защо не мога да вдигна/сваля облегалката на главата" или "Колко харчи Пунтото". Естествено, че ще ти втръсне!
OFF-Май стана страшно да се пише в този форум!?Ама нещо свобода няма тук и скука голяма настана!...
Много добре ти е отговорил Нино, аз нямам, какво да добавя освен, че този форум има правила, който никой не си прави труда да чете! Опитва се да напише нещо и след, като му бъде направена забележка се сърди.
който ми каже, че неговата кола не е удряна(2ра ръка), значи е наивен или заклет оптимист - и моята няма надписи отсрани, и моята е удряна, отпред и отзад, но няма някаккви фатални последици и е направена идеално - следователно, проблеми - никакви
Чак пък да не е невъзможно да е била удряна.. Щом има хора в България дето да карат 10+ години без ПТП значи и на запад е възможно Това да няма въпросните емблемки може да е по 1000 причини... но има и логика да е пострадала в следствие на удър.
Чак пък да не е невъзможно да е била удряна.. Щом има хора в България дето да карат 10+ години без ПТП значи и на запад е възможно Това да няма въпросните емблемки може да е по 1000 причини... но има и логика да е пострадала в следствие на удър.
да, може и да има - единици са обаче.....а на горубляне и по автокъщите - всички коли са на баби и дядовци, които само събота и неделя са ходели на пазар и на доктор
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар