Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешен въпрос относно Fiat Bravo 1.9 ТD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

значи говорих с един приятел търговец на коли и той каза че това че няма надписчетата отстрани не значело нищо- при пребоядисването (всяка италянска кола се пребоядисвала на 4 години) може би са ги забравили да ги сложат- това е! Също ми каза даже че цената е висока

Коментар

torbo написа:
      значи говорих с един приятел търговец на коли и той каза че това че няма надписчетата отстрани не значело нищо- при пребоядисването (всяка италянска кола се пребоядисвала на 4 години) може би са ги забравили да ги сложат- това е! Също ми каза даже че цената е висока
      Каква е тази глупост, колега!? Ела да ти покажа, как изглежда оригинална боя на 8 годишна италианска кола!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Това за боядисването е на второ място, все-пак приза си го държи "цомтоп пайл"-а !Който понякога се среща и като "коморей" из горубленските магьосници.К’во викат... секи фиат пребоядисан на 4 години! Аааа не, минал съм се да го е...ба! Още утре им го връщам да го пребоядисат, че нещо тоя цвет зе да ме дразни! Леле, леле колко фолклор... тея биха май и турбофолка! Обаче оня дет си го харесал сигурно е бил на неква бабичка, дето го е изкарвала от гаража да ходи да прелива на година на гроба на мъжа и.Да, ама била забравила ключа къде е, та юнаците требвало да режат с флекса катинара на гаража!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

torbo написа:
          Надявам се твоя човек да е прав, но дори и най-гледаната италианска кола не се боядисва на 4 години. То звучи някак много странно. Какво става с гаражните коли? Тях на колко години ги боядисват.Надписчетата обикновено са точно показател за удар. Ако си пребоядисваш колата, дали няма да си сложиш надписчетата след това? А ако е блъскана кола, кой ще се занимава да събира надписчетата от асфалта?Ок, оставяме ги надписчетата, но за цената няма да се съглася с теб и ти казвам, че или тая кола има дефект или продавача е на зор. Огледай я внимателно!!! Послушай мен и колегите! Мислим ти доброто.Само за сравнение ще ти кажа, че моята Брава е с ABS, клима, без airbag, без лети джанти и цената й беше 6500 лв.Незабравяй, че дори и да са без данък, колите не са си променили цените.

Коментар

тая цена е нормална Доофиаттова е браво не брава 2 врати е.Апък то ако става въпрос аз мойта мареа я взимах кайи речи като и ти си купувал бравата и тогава я купих за 7500 имаше и по-евтини ама нали... Сега вървят кам 6500 твоята брава кам 5500 нормално е и бравото да е 4500.Но все пак да си признаая скоро не сам им гледал цените за да не се ядосвам.Сега търсим пунто 1.9жтд 2002-2003/за майка ми не за мен / и там вече мога да кажа цени с точост защото по цял ден тва правя.Апък за биядисването на 4 години,аман от тия шанаджийски номера.Аз мойта постепенно ще си я пребоядисам /неостана много/ да си живи и здрави ДЗИ

Коментар

))

Този явно се базика нещо , колкото до надписчетата аз мойте съм ги махнал щото изчистена е по яка ! мойта че е 75 коня със същите екстри 96 година и е видях туко що китосана на предния калник - ПРИЗНАВАМ СИ е взех септември месец за 6000лв но хайвана да чукна на дърво съм си много доволен от него смених му един лагер и ангренажите и .............. Успех с фиата дано да е на ниво !!!!

Коментар

gdd55 написа:
                тая цена е нормална Доофиаттова е браво не брава 2 врати е.Апък то ако става въпрос аз мойта мареа я взимах кайи речи като и ти си купувал бравата и тогава я купих за 7500 имаше и по-евтини ама нали... Сега вървят кам 6500 твоята брава кам 5500 нормално е и бравото да е 4500.Но все пак да си признаая скоро не сам им гледал цените за да не се ядосвам.
                Нещо не разбрах точно, какво си написал за цените... "Сега вървят кам 6500 твоята брава кам 5500 нормално е и бравото да е 4500." Не са паднали толкова цените, колкото ги описваш. За 4500 може да се купи Браво с 1.4 мотор 96-та, или 97-ма, но не и TD 98-ма! И извинявай, че ти правя забележка, но... за бъдещ вишист е обидно да пишеш КЪМ, като КАМ!P.S. Забравих да кажа, че никога разликата между Браво и Брава не е била 1000лв. Някъде между 400-600лв. най-много. Толкова коли съм изгледал преди да купя моята, че никой не бива ми оспорва тази разлика!

Коментар

Така са из Бургаските къщи ама нали знаеш всяка кола си има цена. Даже видях мареии същия мотор като моя същите екстри за по 5000-6000лв А тая за 5000 като я видях направо ми се пресра.И се успокоявам с това че 100% ще и има нещоЗа правописа много добре знаеш защо е така.От 93 година имам компютър.Тогава такива кирилици нали се сещаш.Всичко идва от фонетиката която почти не ползвам използвам само латиница а там няма Ъ

Коментар

Хич не е виновна "фонетиката".Поне десет пъти съм поствал това, което спокойно можеш да разпечаташ и сложиш близо до клавиатурата!!!Eто ти една примерна транскрипция, кое бутонче от клавиатурата да натискаш, когато си на фонетична и използваш кредора: Ч = ~ - горе в ляво до 1-цата Я = Q В = W Ж = V Ь = X Ъ = Y Й = J Ю = Ш = [ Щ = ]

Коментар

ХАх неме разбра правилно.Много добре ги знам дори може би и преди теб,може би.Просто по енерция стават тия гафове.Ей ама дайте сега курс по граматика да направим.За пръв път писах на фонетика 92-3 година тогава бях на около 8 години,компютър Правец ако ви говори нещо.Ставеаше въпрос че съм ползвал 100000000000000 пъти повече латиницата и там КЪМ се пише KAM или КYM или който както си иска.Тва го написах по енерция от латиницата.Ех взех да се ядосвам да обяснявам а психиката ми е много лабилна.Айде обесете ме наредете ме итн само не ми обяснявайте кое как се пише че се ядосвам сришом

Коментар

gdd55 написа:
                        ...Айде обесете ме наредете ме итн само не ми обяснявайте кое как се пише че се ядосвам сришом
                        Това, че си лабилен е твой проблем! Че правиш техничеки грешки, също. Че се оправдаваш, още повече. А за Правец компютри сме чули малко преди теб. Можеш да направиш справка на, колко години е Nino на, колко съм аз и да ги съпоставиш с твоите. Моля те запознай се с това нещо и го научи! http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1Запознай се подробно и с точка 4.2! Отдавна правя компромиси с теб и "лабилната ти психика", но този е за последно.

Коментар

Айде пак се започна.Добре ве басси и човека, КЪМ тва е аз го знам ти го знаеш, най-големия си,голем си Ремзи голем си тва е.Айде стига писа за тия глупости кЪм.

Коментар

gdd55 написа:
                            Айде пак се започна.Добре ве басси и човека, КЪМ тва е аз го знам ти го знаеш, най-големия си,голем си Ремзи голем си тва е.Айде стига писа за тия глупости кЪм.
                            Имаш официално първо предупреждение. Следва бан!

Коментар

С какво точно съм те обидил незнам ти сам почна.А за правеца пак не ме разбра.Ти като си бил на 8 едва ли си знаел какво е това компютър.А сега ако хванеш някой 8 годишен направо ще те побърка на тая тема,,но както и да е Разбрах че освен че си ПЛЕШИВ И ГРОЗЕН си и тъп галош.Банни ме за 1 месец минимум да ти забравя плешивата и грозна мутра.Хайде приятели от форума сбогум.От както плешивия стана админ е решил да се прави на страшен

Коментар

gdd55 написа:
                                Чакай Жорка, какво се почна.. кой ти мисли злото? Нали утре ще започнеш работа в учреждение,банка, голяма фирма,където болшинството от кореспонденцията е чрез вътрешната поща.С този ли правопис? Защо се палиш, какво толкова се иска? Така ли ще напишеш CV-то си, заявлението за постъпване на работа, заявлението да ти издадат скица на имота, изобщо там където се пише на Български език. Или за всяко нещо от това ще плащаш на адвокат или прошенописец? Викаш рейката, шарнира, носача мое си го свалим, но три изречения правилно да напишем не моем!Ами и ти си прав ша знаеш!

Коментар

Working...
                                X