Пичове кажете да се притеснявам ли?Лампичката на подгряващите свещи пресветва 30 секунди след като дам на контакт! Отначало изгасва и след това ги преброих пресветва 30 пъти и угасва! Иначе се държи нормално има мощност!Казвайте че утре пътувам! Даже и след като я покарам малко пак пресветва като я загася и запаля отново!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампичката на подгряващите свещи пресветва 30 секунди?
Collapse
X
-
trustworthy написа:карай си спокойно! Изгоряла свещ (може и повече от една ). Все пак е добре да я/ги смениш възможно по-скоро, че е зима и се затормозява двигателят и акумулаторът от палене без подгрев. Иначе аз съм палил само с една работеща свещ при 0 градуса без проблем, ама не ередноJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
trustworthy написа:карай си спокойно! Изгоряла свещ (може и повече от една ). Все пак е добре да я/ги смениш възможно по-скоро, че е зима и се затормозява двигателят и акумулаторът от палене без подгрев. Иначе аз съм палил само с една работеща свещ при 0 градуса без проблем, ама не ередноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги, все пак сме с дизели и при нас свеща се ползва само при запалване на колата - да погрява.Щом пали колата проблем няма,но все пак е добре да се сменят при първа финансова възможност.При Киро Алфата смяната мисля, че беше 15 лв. За марка ще препоръчам "Искра"(Словения) и може да си ги купите от "Косер"(те са официални преставители) http://www.kosser.net/Products/Iskra.php
Коментар
-
колеги,колата е на брат,1,9жтд 105,проблема е следния...по точно не знам проблем ли е или не е,затова питам.При даване на контакт не светва лапата за подгрев,след запалване,лампата започва да присветва и след около 20 сек изгасва за постоянно проблем ли е това или така трябва да свети?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
през октомври сменях една и сега на втори друга.да когато е изгоряла релето го подсказва като мига 30-ина секунди след паленето.когато се смени старата свещ трябва да се махне за известно време плюса на акумулатора за да се изчисти грешката инак ще продължи да мига.гадно се получава когато изгори свещ на първи или трети цилиндърздравеите колеги
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар