Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампичката на подгряващите свещи пресветва 30 секунди?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лампичката на подгряващите свещи пресветва 30 секунди?

Пичове кажете да се притеснявам ли?Лампичката на подгряващите свещи пресветва 30 секунди след като дам на контакт! Отначало изгасва и след това ги преброих пресветва 30 пъти и угасва! Иначе се държи нормално има мощност!Казвайте че утре пътувам! Даже и след като я покарам малко пак пресветва като я загася и запаля отново!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

...

Коментар

Друго може ли да е? Да се притеснявам ли или да пътувам утре!?

Коментар

карай си спокойно! Изгоряла свещ (може и повече от една ). Все пак е добре да я/ги смениш възможно по-скоро, че е зима и се затормозява двигателят и акумулаторът от палене без подгрев. Иначе аз съм палил само с една работеща свещ при 0 градуса без проблем, ама не ередно
        _______
        146 JTD

Коментар

trustworthy написа:
          карай си спокойно! Изгоряла свещ (може и повече от една ). Все пак е добре да я/ги смениш възможно по-скоро, че е зима и се затормозява двигателят и акумулаторът от палене без подгрев. Иначе аз съм палил само с една работеща свещ при 0 градуса без проблем, ама не ередно
          ОК мерси дано е това!

Коментар

Аз съм така откакто взех колата.Да се притеснявям ли.Пали винаги и при един и същ брой завъртания на коляновия вал.Сигурно ли е че е изгоряла свещ.
            FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

ре

100 % ,е изгоряла свещ.Една от първите ми теми във форума бе тази.Имах две изгорели свещи.Смених ги и всичко е ОК.
              Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

И при мен миналата седмица ми светна по същия начин тази лампа. Колата си палеше без проблем. Все пак я закарах при Киро алфата да я погледне. Оказа се че една свещ е изгоряла - след смяната лампата повече не свети.

Коментар

trustworthy написа:
                  JTD-то пали и до -5 без нито една работеща свещ- от личен опит го казвам.Чувал съм за TD-то обаче, че и при една изгояла свещ при тази температура и вече е проблем.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колеги, все пак сме с дизели и при нас свеща се ползва само при запалване на колата - да погрява.Щом пали колата проблем няма,но все пак е добре да се сменят при първа финансова възможност.При Киро Алфата смяната мисля, че беше 15 лв. За марка ще препоръчам "Искра"(Словения) и може да си ги купите от "Косер"(те са официални преставители) http://www.kosser.net/Products/Iskra.php

Коментар

Със сигурност поне една е дефектирала. Така карах миналата година от февруари до май. Малко претриса при първоначално палене.
                      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

VUV VRUSKA SUS SVE6TITE POTGREVA6TITEДобре дошъл колега,в този форум кирилицата е задължителна!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        maistora

Коментар

колеги,колата е на брат,1,9жтд 105,проблема е следния...по точно не знам проблем ли е или не е,затова питам.При даване на контакт не светва лапата за подгрев,след запалване,лампата започва да присветва и след около 20 сек изгасва за постоянно проблем ли е това или така трябва да свети?
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

аз също имах този проблем на 1.9 гтд и се оказа че е от релето за потгряване на свещите
                            FIAT BRAVO 1.9 JTD и музика CORAL

Коментар

през октомври сменях една и сега на втори друга.да когато е изгоряла релето го подсказва като мига 30-ина секунди след паленето.когато се смени старата свещ трябва да се махне за известно време плюса на акумулатора за да се изчисти грешката инак ще продължи да мига.гадно се получава когато изгори свещ на първи или трети цилиндър
                              здравеите колеги

Коментар

Working...
                              X