Здравейте,нов съм и си признавам че не съм чел много във форума. Все пак ползвах търсачката :D . Ето какво ме вълнува:Предлагат ми Пунто 1.7 тд, 97г. Нямам никакъв опит с Фиат и не знам какво да гледам. До сега съм карал форд 1.8д и Корса Б 1.5д Исузу. Форда беше ок. Корсата си беше върха. Този двигател е супер, много икономичен, а аз такова търся. Питането ми е как се държи Пунто в този аспект? Още, какво да му гледам преди да го взема? Има ли някакви известни проблемни неща за които да се оглеждам? Толкова за двигателя. Кой с какъвто съвет може да помогне ще съм му благодарен. Сега за останалата част от колата. По ходовата за какво да гледам? За ръжда трябва ли да внимавам. Въобще каквото може да ме посъветвате и какво бихте правили вие ако си купувате кола сега?Много много благодаря. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.7 тд - става ли или не???
Collapse
X
-
здравей, колега,1 ръжда не би трябвало да има 2 това пунто и по принцип дизелите на фиат не са от най-икономичните, но пък за сметка на това са качествени(опелът ти 100% е бил по-икономичен, но пък е и бил по-малък, а и зависи си от това как караш) 3 ако трябваше да си купувам кола сега, да бих си взел такова пунтовземи та го покарай и ако ти хареса го взимай успех, колегите ще помогнат с другоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Реклама
Collapse
Коментар