Е все пак не е самолет тя е само 65кс.По малко е дори от Lada.Не знам при теб как е но моята не може да се изреже като бензинова или с турбо.на втора max-60km.3-max-80kmh.Дали това е нормално за този двигател,и дали някои не е пипал нещо преди мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на Brava1.9d
Collapse
X
-
gdd55 написа:Лично мое мнение си е че колата ти е 1.9д което е чист дизел.Няма мощност тая кола.За да върви трябва все да натиска педала от там ти идва и високият разход.За пример ще ти дам мойта.Не е кой знае какво ама си е 100 коня.Като карам със 120км/ч извънградско почти не и давам гас.А карах една ибиза чист дизел,ми то тва кола ли е за да върви със 120 постоянно трябва да я натискам и накрая ми даде разход 8 извън градаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
gdd55
Nino написа:gdd55 написа:Лично мое мнение си е че колата ти е 1.9д което е чист дизел.Няма мощност тая кола.За да върви трябва все да натиска педала от там ти идва и високият разход.За пример ще ти дам мойта.Не е кой знае какво ама си е 100 коня.Като карам със 120км/ч извънградско почти не и давам гас.А карах една ибиза чист дизел,ми то тва кола ли е за да върви със 120 постоянно трябва да я натискам и накрая ми даде разход 8 извън града
Коментар
-
gdd55
Забравих да добавя само че разхода не зависи само от това на какви обороти караш колата, а също и от това колко натискаш гаста.От тама вече се сещате че при различните мотори за да се поддържа една и съща скорост педала се натиска по различен начин
Коментар
-
MartoModev написа:Е все пак не е самолет тя е само 65кс.По малко е дори от Lada.Не знам при теб как е но моята не може да се изреже като бензинова или с турбо.на втора max-60km.3-max-80kmh.Дали това е нормално за този двигател,и дали някои не е пипал нещо преди мен.
Коментар
-
gdd55
doofiat написа:MartoModev написа:Е все пак не е самолет тя е само 65кс.По малко е дори от Lada.Не знам при теб как е но моята не може да се изреже като бензинова или с турбо.на втора max-60km.3-max-80kmh.Дали това е нормално за този двигател,и дали някои не е пипал нещо преди мен.
Коментар
-
Искам да Ви кажа, че френския дизел 1.9 върви много добре и харчи около 6-7/100 при нормално каране градско Имаме такива служебни Канга и с 160км на магистралата дават 6/100, което е много добър разход. Градско отиват към 8, но се карат много душмански.На моето Пунто му дават 8.4/100 градско по книжка, няма как да падне на 6 Но поне да ни ми вдига на 10 Незнам какъв сервиз може да ми препоръчате, защото да си призная честно много ме е страх да я карам някъде и да я пипат непознати Ако някой може да ми гарантира 100% място и хора ще отида спокоен и после ще черпя много сериозно :D Защото в противен случай сега работи отлично и върви много добре, макар и да харчи 10. Но ако някой я пипне и спре да ми пали или да върви ще трябва да се разделям после с неяhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Искам да Ви кажа, че френския дизел 1.9 върви много добре и харчи около 6-7/100 при нормално каране градско Имаме такива служебни Канга и с 160км на магистралата дават 6/100, което е много добър разход. Градско отиват към 8, но се карат много душмански.На моето Пунто му дават 8.4/100 градско по книжка, няма как да падне на 6 Но поне да ни ми вдига на 10
Коментар
-
MartoModev написа:Все пак благодаря че обърнахте внимание на моят проблем.Ще видим на къде отиват нащата.Дано се разбере от някъде къкъв е проблема(ако има тъкъв)http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
MartoModev написа:Като я карах на сервиз уж ги регулираха и центроваха.Ама нямаше резултатSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:MartoModev написа:Като я карах на сервиз уж ги регулираха и центроваха.Ама нямаше резултатhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар