...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизела дави ли се?
Collapse
X
-
Хмммм и аз имах същия проблем веднъж - пали без проблеми по принцип, но една вечер след около 30 - 40 минути престой не поиска да запали въртях доста стартера докато запали и то чак от 2- 3 път ... доста ме стресна тогава, но понеже не се повтори не съм го правил на въпрос. Интересно наистина каква може да е причината.
Коментар
-
do4ko написа:Има голяма веростност да е от разпръсквачите колеги ако дюзата "пикае" а не разпръсква горивото има да въртите на стартер докато запалите
Коментар
-
doofiat написа:Аз имам проблем, че ми смуче по малко въздух и като я оставя някъде за около 40 мин. макс. запалва и гасне. После пада едно велико въртене на стартер и пали.П.С. Nino какво щеше да ми даваш за този моя проблем. Аз бях забравил, че нещо съм се разработил напоследък.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Sven написа:А всъщност докато давам на контакт заедно с еарбека ми светва и едно като спринцофка. Има го в тази тема: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2219 четвъртото в дясната колонка, утре ще кажа на майстора. Някой да знае какво е това? То там пише де ама
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар