Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дизела дави ли се?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дизела дави ли се?

...

НЕ!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Хмммм и аз имах същия проблем веднъж - пали без проблеми по принцип, но една вечер след около 30 - 40 минути престой не поиска да запали въртях доста стартера докато запали и то чак от 2- 3 път ... доста ме стресна тогава, но понеже не се повтори не съм го правил на въпрос. Интересно наистина каква може да е причината.

Коментар

Има голяма веростност да е от разпръсквачите колеги ако дюзата "пикае" а не разпръсква горивото има да въртите на стартер докато запалите
        Fiat Croma 2.5TD 86

Alfa Romeo 2.5TD 94

Коментар

do4ko написа:
          Има голяма веростност да е от разпръсквачите колеги ако дюзата "пикае" а не разпръсква горивото има да въртите на стартер докато запалите
          Е да де ама аз дюзите ги проверих и регулирах, а и както казах ми се случи само веднъж - една вечер и от тогава нямам никакви проблеми с паленето...Даже не съм повдигал въпроса, но понеже колегата спомена та да си кажа и аз. Май и при него е еднократен случай?

Коментар

Зависи с/в какво искаш да го удавиш...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз имам проблем, че ми смуче по малко въздух и като я оставя някъде за около 40 мин. макс. запалва и гасне. После пада едно велико въртене на стартер и пали.П.С. Nino какво щеше да ми даваш за този моя проблем. Аз бях забравил, че нещо съм се разработил напоследък.

Коментар

doofiat написа:
                Аз имам проблем, че ми смуче по малко въздух и като я оставя някъде за около 40 мин. макс. запалва и гасне. После пада едно велико въртене на стартер и пали.П.С. Nino какво щеше да ми даваш за този моя проблем. Аз бях забравил, че нещо съм се разработил напоследък.
                Тапа на последната дюза.Защото мисля, че ти смуче въздух от приспособлението което са ти сложили.Мани мани, затова ли идва този пушек от "Кузман Шапкарев" в последно време, от разработването ти ?
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

...

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
                      А всъщност докато давам на контакт заедно с еарбека ми светва и едно като спринцофка. Има го в тази тема: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2219 четвъртото в дясната колонка, утре ще кажа на майстора. Някой да знае какво е това? То там пише де ама
                      А е тва вече е интересно - вероятно има нещо скапано ама и аз не знам каква е тази лампа - май беше свързана с инжекциона. На мен ми свети на контакт ама щом запаля и изгасва. А и не обуждай така италианките моля те - едва ли заслужават такова отношение само заради проблеми с една от тях...

Коментар

Working...
                      X