Какво става колеги времето се затопли и раздела замря.И не само този раздел всички раздели горе-долу са по същия начин.Забелязъл съм,че след застудяване на времето или валежи от дъжд форума има много повече нови теми и проблеми.В заключение някой има ли представа ще тъпчем ли сняг със зимните си гуми тази зима/лято/ или да ги сваляме вече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятото дойде и раздела дизели замря.
Collapse
X
-
Re: Лятото дойде и раздела дизели замря.
Tornado написа:Какво става колеги времето се затопли и раздела замря.И не само този раздел всички раздели горе-долу са по същия начин.Забелязъл съм,че след застудяване на времето или валежи от дъжд форума има много повече нови теми и проблеми.В заключение някой има ли представа ще тъпчем ли сняг със зимните си гуми тази зима/лято/ или да ги сваляме вече.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Blue написа:doofiat написа:аз търся летни гуми и продавам моите летни, че са ми с размер 175/65/14.Търся 185/60/14 - 4 брояAlfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.
Коментар
-
Blue написа:Скоростен индекс "V"?!? До 240 км/ч! Тя Фиат-ката не можа да вдигне толкова. Иначе съм си приготвила 400 лв за гуми, но ми се иска да са нови, колега. Мерси за предложението!
Коментар
-
pinifarina написа:Blue написа:doofiat написа:аз търся летни гуми и продавам моите летни, че са ми с размер 175/65/14.Търся 185/60/14 - 4 брояJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар