Здравейте колеги на Темата ми ГНП-ето се сдуха-Бош е.Сутрин много трудно пали,дори понякога се налага да я дръпна за да запали!Иначе запали ли няма проблеми после цял ден-закарах я на майстор а тои ми каза-елемента ти е заминал на помпата и вместо 7 дава 3,5 налягане и затова сутрин неможеш да запалиш!Каза:Намери стара такава помпа да сменим елемента(така и не разбрах колко елемента са в тая помпа)и си ок!В магазина чисто нов елемент струва 500лв а 2 употреба е от 150-250лв без гаранция!Някой може ли да помогне със съвет?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГНП-проблем:(
Collapse
X
-
Re: ГНП-проблем
puntotras написа:Здравейте колеги на Темата ми ГНП-ето се сдуха-Бош е.Сутрин много трудно пали,дори понякога се налага да я дръпна за да запали!Иначе запали ли няма проблеми после цял ден-закарах я на майстор а тои ми каза-елемента ти е заминал на помпата и вместо 7 дава 3,5 налягане и затова сутрин неможеш да запалиш!Каза:Намери стара такава помпа да сменим елемента(така и не разбрах колко елемента са в тая помпа)и си ок!В магазина чисто нов елемент струва 500лв а 2 употреба е от 150-250лв без гаранция!Някой може ли да помогне със съвет?
-
Можело със смяна на елемента.Да ти кажа,честно-и аз незнам вече !Последния път като я вкарах в Бош сервиза ми сдухаха хидравликата и половин месец се чудеха какво са направили с нея.накрая си я взех от сервиза и с помоща на колега от Ланча форума разкрихме загадката,която беше смехотворна-дифтунка на всмукателния маркуч за помпата(прецакала се и дърпа въздух)-смених я и всичко е точно!Та в тоя ред на мисли-вече незнам къде да я закарам!Ще търся явно 2 употреба помпаFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
Re: ГНП-проблем
puntotras написа:Здравейте колеги на Темата ми ГНП-ето се сдуха-Бош е.Сутрин много трудно пали,дори понякога се налага да я дръпна за да запали!Иначе запали ли няма проблеми после цял ден-закарах я на майстор а тои ми каза-елемента ти е заминал на помпата и вместо 7 дава 3,5 налягане и затова сутрин неможеш да запалиш!Каза:Намери стара такава помпа да сменим елемента(така и не разбрах колко елемента са в тая помпа)и си ок!В магазина чисто нов елемент струва 500лв а 2 употреба е от 150-250лв без гаранция!Някой може ли да помогне със съвет?
Коментар
-
мойта също се сдуха но несъм сигорен помпата също е бош на 2.4тд твойта такава ли е аз съм от варненско и при мен никой не се хваща да я погледне иначе се получи едно тракане и загуба на мощност разглобиха и ми казаха че е помпата при теб как беше ако науча нещо ще ти отговоря пиши как стана при теб
Коментар
-
мойта също се сдуха но несъм сигорен помпата също е бош на 2.4тд твойта такава ли е аз съм от варненско и при мен никой не се хваща да я погледне иначе се получи едно тракане и загуба на мощност разглобиха и ми казаха че е помпата при теб как беше ако науча нещо ще ти отговоря пиши как стана при теб
Коментар
-
помпа 2.4тд мареа голям проблем
Коментар
-
Значи аз проблеми с прекъсване не съм имал колега-при мене сутрин в студа трудно палеше!Смених Елемента отзад с друг-оправи се проблема засега!Но......по последни данни акумулатора ще ме предаде скоро ей затова ги харесвам тия италиански коли-всеки ден ме изненадват с нещо!Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар