Борко написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърдо за Bravo JTD
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Борко написа:Ей благодаря ти, че ме подкрепяш, че и аз само глупости чувам за Фиатите все от сорта: "Вземи Фиат, че да те яд" "Италиански боклуци" "Италианците само макарони и спагети могат да правят" "По-добро от немското няма" Е, да ама някой да ми каже немска кола с Comon Rail двигател 1999-2000г. за 7000 лв. - е, няма такава. Или други : "За тия пари си вземи Golf 3 TDI" - къде ще сравеняваш Golf 3 TDI с Bravo 105 GT ???!!!Надявам се скоро (2-3мес.) да се похваля със такова бижу и аз!_______
146 JTD
Коментар
-
И мене в петък пак ме бяха грабнали колегите- "С този италиански боклук, само ядове ще береш", то поне да карат нещо свястно. Така е, кой каквото кара това хвали, но плюенето на FIAT няма граници, то е от всички и от всякъде. И добре го беше написал Колегата - добре че не ги харесват "разбирачите", та ни идват по-евтини. Да си карат надценените Golf-ове, Passat-и и т.н. и нека си мислят, че карат нещо еехееей - по-добро! Празноглавци!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Gugev написа:И мене в петък пак ме бяха грабнали колегите- "С този италиански боклук, само ядове ще береш", то поне да карат нещо свястно. Така е, кой каквото кара това хвали, но плюенето на FIAT няма граници, то е от всички и от всякъде. И добре го беше написал Колегата - добре че не ги харесват "разбирачите", та ни идват по-евтини. Да си карат надценените Golf-ове, Passat-и и т.н. и нека си мислят, че карат нещо еехееей - по-добро! Празноглавци!http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Gugev написа:И мене в петък пак ме бяха грабнали колегите- "С този италиански боклук, само ядове ще береш", то поне да карат нещо свястно. Така е, кой каквото кара това хвали, но плюенето на FIAT няма граници, то е от всички и от всякъде. И добре го беше написал Колегата - добре че не ги харесват "разбирачите", та ни идват по-евтини. Да си карат надценените Golf-ове, Passat-и и т.н. и нека си мислят, че карат нещо еехееей - по-добро! Празноглавци!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар