Здравейте приятели! Нов съм във форума и се надявам ,че ще мога да реша проблема си с вашата помощ и компетентност. Карам Фиат Скудо 120 Мултиджет 2008г.Мотора е 2.0 дизел 120кс ръчни скорости. Преди около 2 седмици си смених предните ляв и десен тампон на двигателя. Естествено ,за да мога да ги монтирам трябваше да надигна леко мотора отдолу с крик, както и скоростната кутия. След като приключих с монтажа ,радостта от добре свършената работа ми се изпари за секунда, когато завъртях ключа да запаля и нищо. Държа да отбележа ,че преди смяната мотора палеше от раз ,както и никога не съм имал проблеми с палене. Когато опитах всъщност , да стартирам мотора за първи път, той запали, но веднага след това угасна и после няма повече палене. Върти стартера нормално, подгряващите свещи работят, ток в акумулатора има. Само върти на стартер и нищо. Дори пробвах да запаля на скорост и пак не става, само тръгва напред без да може да завърти. Нямам светещи лампи по таблото. Прегледах двигателя отгоре и отдолу да не съм изкарал някой маркуч, клема или ел. връзка, но всичко изглежда наред. Очевидно нещо съм направил, но не мога да се сетя какво е и къде да гледам за проблема.
Моля ви, ако някой някога му се е случвало подобно нещо или има идея какво може да се е прецакало да сподели в темата. Благодаря предварително, вярвам, че всяко ваше мнение ще е от полза. Поздрави и приятна вечер!
Моля ви, ако някой някога му се е случвало подобно нещо или има идея какво може да се е прецакало да сподели в темата. Благодаря предварително, вярвам, че всяко ваше мнение ще е от полза. Поздрави и приятна вечер!
Коментар