Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавка за зимата на Хелиос-последен тест!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като сипах добавката този месец по вашия съвет като изхарчих малко от нафтата заредих за 20 лева да я поразредя. Това е станало на 14 януари. Тогава съм заредил за 20 лева 11,17 литра и вчера напълних до горе още 43,64л за 80.30лв. Ей ги тук пред мен касовите бележки Общо прави 54,81л.Няма грешка в сметките ... чудо
    Има два варианта - единият е първоначалния ефект на Халиос (супер нисък разход), а другият е на коланката да са те излъгали с количеството.
    Ами малко вероятно е да са ме излъгали в тяхна вреда ... Освен това (само не се смейте) винаги зареждам на OMV на България под Била, винаги на трета колонка и ако не държа аз маркуча докато не го извади бензинджията не мърдам от там защото си заключвам с ключа капачката.

Коментар

Ами значи всичко е ок, но сега (след като си изгориш и тази нафта в резервоара) ще ти препоръчам да си продължиш да си слагаш Хелиос, но според написаното на тубичката, че нещо взе да ме съмнява дългото каране с предозирана добавка. Под дълго рабирам като мен - 4-5 резервоара като съм започнал от 30.12.2006

Коментар

Е късно е - вчера заредих а тази вечер минах през еко-то което е от другата страна на бул.България и шибнах пак едно шише Сега като се замисля може да има и друга причина. Тъй като работя в къщи много рядко карам колата, а в големите сутрешни задръствания още по рядко. Може и това да е помогнало ...

Коментар

Нищо, няма лошо. Ще разреждаш нафтата и ще се оправят нещата. А освен това ще видим дали ще ти се повтори пак тоаи разход :D

Коментар

обиколих доста бензиностанции на лукоил и петрол но на всякъде има добавка хелиос за 20л. по голями разфасовки няма. кажете дали сте я виждали някъде наскоро в разфасовки за 200. или 500л. става въпрос за зимната.
            FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

Аз си купих за 50л, но имаше и за 200 Във Варна Лукойл-Петрол, на чист Лукойл не спирам.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

питането ми е за софия
                FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

аз си взех отдавна от петрол на моста Чавдара имаше и в един петрол на искърско шосе до стария път за летището
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

намерих си на лукоил-петрол на околовръсното на люлин но за 500л. зена 11.59лв. утре ще зареждам и ще я пробвам
                    FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

Не предозирайте добавките с цел по добра работа на двигатела или по добро почистване на системата защото авансаторите са скъпи ,а и при hit-ko не винаги има такива чака се доставка.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

нали 1:1000
                        FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

резултат след сипване на добавката.сипах 65мл. от добавката измерени със спринцовка и заредих догоре с гориво. ама до капачката.подобрена работа- нямапо-ниско ниво на шума- нямапо-добра динамика- нямаза по добро палене- не мога да кажаразход на гориво е тука веч има резултат.без добавка:градско-7.1/100извън-6.4/100смесен- не съм засичалс добавка смесен цикълградско-158км.извън-183км.общо-341км. 20.1л. 6.15/100P.S. добавката се прояви там където най малко очаквах
                          FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

zombaiko написа:
                            резултат след сипване на добавката.сипах 65мл. от добавката измерени със спринцовка и заредих догоре с гориво. ама до капачката.подобрена работа- нямапо-ниско ниво на шума- нямапо-добра динамика- нямаза по добро палене- не мога да кажаразход на гориво е тука веч има резултат.без добавка:градско-7.1/100извън-6.4/100смесен- не съм засичалс добавка смесен цикълградско-158км.извън-183км.общо-341км. 20.1л. 6.15/100P.S. добавката се прояви там където най малко очаквах
                            Чакай бе ти какво искаш още от първите 300 км и да подкараш нов автомобил ли.Затова ,че разхода се е променил т.е колата е по икономична аз си го обяснявам по следния начин.Не знам на каква основа е добавката и какво съдържа ама със сигурност повишава цетановото число на дизеловото гориво и от там повече мощност,по малко мачкане на дясното педалче и респективно по малък разход.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              zombaiko написа:
                              Чакай бе ти какво искаш още от първите 300 км и да подкараш нов автомобил ли.Затова ,че разхода се е променил т.е колата е по икономична аз си го обяснявам по следния начин.Не знам на каква основа е добавката и какво съдържа ама със сигурност повишава цетановото число на дизеловото гориво и от там повече мощност,по малко мачкане на дясното педалче и респективно по малък разход.
                              не искам нищо камоли двигателя от 200000 да стане на 0км. просто кнстатирам какви са ми наблюденият.основната съставка е петролен продукт но има и нафталин който вдида цетановото число. ще покарам още малко и пак ще пиша. но все пак такова намаляване на разхода е за похвака.
                              FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

Колеги аз ли се лъжа, но основно тази добавка съдържа керосин.
                                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
                                X