ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за зимата на Хелиос-последен тест!
Collapse
X
-
gdd55
-
Tornado написа:Току що ме привлече на Лукойл Карлово тази голямата бутилка малее доста си е.Вие сигурно със читав акумулатор и в Коми ще запалите,а колко бяха температурите там.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Чувал съм, че тези добавки за "почистване" са били много ефективни:http://www.darucar.bg/part_inquiry_client.phpДобавката се нарича DIESEL-SPULUNG part №81229407528 В сайта на "Дарукар" излиза под горния номер.Някой има ли повече информация?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Чувал съм, че тези добавки за "почистване" са били много ефективни:http://www.darucar.bg/part_inquiry_client.phpДобавката се нарича DIESEL-SPULUNG part №81229407528 В сайта на "Дарукар" излиза под горния номер.Някой има ли повече информация?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Днес купих и аз добавка Хелиос.Самоче за бензин понеже имам и бензинова кола.Да ви кажа не съм много радостен.Преди да сипа добавката колата рабореше добре а след това почна да държи по ниски обороти и да придръпва до като не загря напълно.Дали не съм сипал менте.(да кажа сипах само добавка без бензин)
Коментар
-
MartoModev написа:Днес купих и аз добавка Хелиос.Самоче за бензин понеже имам и бензинова кола.Да ви кажа не съм много радостен.Преди да сипа добавката колата рабореше добре а след това почна да държи по ниски обороти и да придръпва до като не загря напълно.Дали не съм сипал менте.(да кажа сипах само добавка без бензин)
Коментар
-
има нещо гнило с тази добавка: отивам на еко /това на завод електроника/ да заредя и искам да си купя аз "хелиос" по препоръките тук. търся, добавка такава няма. питам едно от момчетата и то казва, че ей сега ги гледало на щанда. след дълго лутане, питам касиерката, а тя ме усведомява, че преди половин час, шефа наредил да приберат цялото налично количество от тази добавка в склада значи, или има някакво спукано гърне с хелиоса, или е станала толкова популярна, че са я прибрали и чакат да вдигнат ценитеBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
simps написа:има нещо гнило с тази добавка: отивам на еко /това на завод електроника/ да заредя и искам да си купя аз "хелиос" по препоръките тук. търся, добавка такава няма. питам едно от момчетата и то казва, че ей сега ги гледало на щанда. след дълго лутане, питам касиерката, а тя ме усведомява, че преди половин час, шефа наредил да приберат цялото налично количество от тази добавка в склада значи, или има някакво спукано гърне с хелиоса, или е станала толкова популярна, че са я прибрали и чакат да вдигнат ценитеhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Пичове, вече се отказвам от постоянната употреба на Хелиос в големи количества. Вече ще си слагам точно колкото е написано.Освен това спирам и да зареждам от ЛУКОЙЛ, който така често напоследък хвалех - издъниха се. От както взех да сипвам от ЛУКОЙЛ пълнех винаги догоре. При последното пълнене бях решил да не слагам добавка Хелиос и да си карам без. Ей, хора, абе като минах 50 км без добавка, абе колата направо спираше и като я настъпя припушваше. Не знам какво й бяха направили на тая нафта, но ме отказаха да зареждам оттях. Просто колата не вървеше като преди.В момента в който сложих добавка нещата се оправиха.Но пък ми дойдоха проблемите с въздуха и си го обяснявам с предозирането точно на Хелиос. Затова последния път заредих от Еко и съм много доволен. Колицата си върви. Сега ще гледам да я покарам повечко, че да мога да разредя да разредя скапаната нафта на ЛУКОЙЛ.
Коментар
-
doofiat написа:Пичове, вече се отказвам от постоянната употреба на Хелиос в големи количества. Вече ще си слагам точно колкото е написано.Освен това спирам и да зареждам от ЛУКОЙЛ, който така често напоследък хвалех - издъниха се. От както взех да сипвам от ЛУКОЙЛ пълнех винаги догоре. При последното пълнене бях решил да не слагам добавка Хелиос и да си карам без. Ей, хора, абе като минах 50 км без добавка, абе колата направо спираше и като я настъпя припушваше. Не знам какво й бяха направили на тая нафта, но ме отказаха да зареждам оттях. Просто колата не вървеше като преди.В момента в който сложих добавка нещата се оправиха.Но пък ми дойдоха проблемите с въздуха и си го обяснявам с предозирането точно на Хелиос. Затова последния път заредих от Еко и съм много доволен. Колицата си върви. Сега ще гледам да я покарам повечко, че да мога да разредя да разредя скапаната нафта на ЛУКОЙЛ.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Вчера ходих да зареждам и като теглих калема изпаднах в унес. За изминати 1216 км заредих 54,81л което пресметнато дава 4,5л/100км. Възможно ли е това ? Проверих всички сметки и не намерих грешка ... Всички тези километри съм ги минал в София като за последно съм зареждал на 25 декември миналата година - имам тефтер в който си пиша и винаги пълня до горе.След това последно зареждане сипах и едно шише хелиос за 200 литра с червената капачка ...---------------------------------------------------------------------------------------Edit:Тая добавка да не превърта километражите нещо
Коментар
-
ilkor написа:Вчера ходих да зареждам и като теглих калема изпаднах в унес. За изминати 1216 км заредих 54,81л което пресметнато дава 4,5л/100км. Възможно ли е това ? Проверих всички сметки и не намерих грешка ... Всички тези километри съм ги минал в София като за последно съм зареждал на 25 декември миналата година - имам тефтер в който си пиша и винаги пълня до горе.След това последно зареждане сипах и едно шише хелиос за 200 литра с червената капачка ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар