Забравил си в сметките да добавиш количеството добавка която си сипал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за зимата на Хелиос-последен тест!
Collapse
X
-
gdd55
doofiat казах ли ти Аз сам се шашнах и затова писах за добавка, апак и с тая цена си е направо без пари
Коментар
-
gdd55
А и да добавя с тази добавка при градско каране само с гас до ламарината ама яко думан ми даде разход 8л/100
Коментар
-
doofiat написа:gdd55 написа:Дофиате ти тази зимната ли сипа или лятната пише ли -25С на етикета защото само това е разликата в етикетите и капачката на -25 е черна.Питам те защото си е взел много евтина да не си взел лятната ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
gdd55 написа:А и да добавя с тази добавка при градско каране само с гас до ламарината ама яко думан ми даде разход 8л/100
Коментар
-
gdd55
doofiat днес най-новото откритие от тая добавка.Спипах добавката естествено пак за 200л и долях догоре 57л явно съм имал 5л.За пръв път да си чувам толкова ясно турбината направо е музика за ушите ми.На магазинерката като и казах че я сипвам всичката добавка за 200л на 63л резервоар ми зададе въпроса ама половината ли добавка като и казах пак всичкатаме попита нямало ли опасност да ми гръмне колата :D ,жени Ти колко пъти вече сипваш от нея и чуваш ли си така ясно турбината от както сипваш?
Коментар
-
И аз горе долу съм с такава пропорция две тубички за по 50литра гориво от Хелиос 15 Д и малко Кастрол ТДА на 63 литра гориво.С риска да се повторя и хвалбите на колегите също ето резултата.1.Прекалено нисък разход на гориво независимо от скороста.2.Много тиха работа на мотора.3.Изключително висока мощност в ниските обороти на мотора.Препоръчах я на колегата със Ситроен ксантия и той също остана много доволен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
gdd55
Tornado написа:И аз горе долу съм с такава пропорция две тубички за по 50литра гориво от Хелиос 15 Д и малко Кастрол ТДА на 63 литра гориво.С риска да се повторя и хвалбите на колегите също ето резултата.1.Прекалено нисък разход на гориво независимо от скороста.2.Много тиха работа на мотора.3.Изключително висока мощност в ниските обороти на мотора.Препоръчах я на колегата със Ситроен ксантия и той също остана много доволен.
Коментар
-
Ако имате връзки в авиацията или в Невтохим потърсете си "Течност И". Не гледайте очудено, точно така се казва. Това нещо обира ледените кристали ако има такива и не дава на керосина, а в нашия случай на нафтата да стане на желе. Много е добро, но е доста агресивно, затова се слага по малко и гледайте да не попада върху боята , че ефекта е хубав.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
-
ilkor написа:Днес и аз си сипах от вълшебната добавка.Естествено шише за 200 литра За сега не забелязвам ефект - както и със всички други добавки които съм пробвал ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар