Здравейте! Пиша Ви във връзка с няколко проблема. Единият е теч на масло от дроселовата клапа. Въпросът ми е дали е нужна подмяната му с нов? Вторият проблем е теч на гориво едно като кутийка точно зад горивната рейка(ако така се нарича). Тука въпросът ми също е дали трябва подмяна или да се сменят някакви уплътнения и аз незнам какво може да се направи? Закачана е на диагностика и грешки няма. Но колата няма мощност в ниските обороти до 1800-1900 няма никой, после дърпа, но не е това което трябва. Също така над 3000 оборота почва едно чудете да тръгне ли да спре ли, а над 3300-3400 започва да омалява ако това е важно. Със затапен егр съм, всички консумативи са сменени преди 2000км. Прилагам и снимки на споменатите места.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.9 jtd 80 к.с 2002г. Дросел, теч на гориво.
Collapse
X
-
Ами тече си от 6 деления на борда съм на 3 и то от както е сменено маслото преди 2000км, но забелязах, че не пада под 3-те точки и преди смяната беше така, но до преди 2 обслужвания нямах този проблем падаше максимум с 2 точки. А относно дебитомера направо ще го сменя той не е сменян или чистен откакто е купена колата (вече 6 години или около 90-100к колиметра
Коментар
-
Изчисти го първо преди да купуваш, тука във форума имаше тема как се чисти, при мен се оправи вървежа след чистене и не съм го сменял, така продадох колата.
Според мен трябва да има някаква гарнитура от където тече маслото, виж в е-пер или в някой магазин за части, трябва да могат да ти кажат какви части има там.
Коментар
-
Гугълни и ще видиш какво е - каталог за резервни части...
Почисти си дебитомера, преди да купуваш нов.
За горивото съм го пропуснал, обаче нещо се ориентирам какво е това и отдавна не съм виждал такъв мотор, някой друг колега може да изкаже мнение, но като цял теч на гориво не е добре и трябва да го отстраниш...
Коментар
-
angel0223 написа: Преглед на мнениетоБлагодаря за помоща!Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар