след като се начетох на теми във форума, че дизелджиите с помпи, различни от bosh имат лош късмет, поради липсата на сервиз за диагностика в София, се допитах до един сервиз, който ми е доста сърдечно препоръчан. От там ми отговориха, че специално за моето браво- тд100 от ’97, понеже е с механична помпа, могат без проблем да ми направят диагностика, независимо от модела на помпата /моята е лукас, като на всички тд100/, понеже не се прави с компютър. Аз понеже не разбирам, веднага бързам да ви попитам, възможно ли е това или просто са ми отговорили така от срам да ми откажат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
диагностика на помпа lucas- възможно ли е това в София?
Collapse
X
-
simps написа:сервизът е на Хладилника и е проверен с ремонт на друг дизел, от който съм много доволен- всичко е на 6! но както казах, много ме наплашихте с вашите писания за диагностика на помпи лукас да още се колебая, дали да им поверя и фиатката.
Коментар
-
слагах добавка- редекс за почистване, ама много ефект нещо не усетих. на следващото зареждане ще пробвам с хелиос, дето я рекламират колеги в един пост на форума. може да си внушавам, ама единствения начин да проверя дали колата е наред е като изключа всички възможни проблеми все пак си се грижа за неяBravo SX TD100, 1997
Коментар
-
simps написа:слагах добавка- редекс за почистване, ама много ефект нещо не усетих. на следващото зареждане ще пробвам с хелиос, дето я рекламират колеги в един пост на форума. може да си внушавам, ама единствения начин да проверя дали колата е наред е като изключа всички възможни проблеми все пак си се грижа за неяA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги и аз съм със същия проблем, Скапа ми се клапана за аванса на ГНП-то. ГНП-то е Lukas и никой не иска да ми направи диагностика и/или ремонт. Ходих в Италсервиз и във Вантотрейд и всички ми говорят глупости. В Италсервиз ми поискаха 400 лв за клапана със срок на доставка 1 месец. За същото идиота от магазина на Вантотрейд ми поиска 800 лв!!!!!! Някой да знае майстор на такива клапани или откъде може да се купи нов или втора употреба?Fiat Marea TD100
Коментар
-
gdd55
simps написа:проблем слава богу нямам, ама съм параноясъл, че нещо не върви както беше преди 3-4 месеца а съм сменил всички консумативи. сервизът се намира на ул.Сребърна, зад спирката на автобусите преди зоологическата градина.
Коментар
-
Nino написа:reiban написа:колко често го сменяте на колко хиляди километра
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар