Здравейте колеги имам едно въпросче относн разхода на масло в последно време ми се налага да доливам масълце в рамките на 3 литра на 10000км и въпроса ми е дали е възможн турбината да го изхвърля тъйкато интеркулера е омаслен и междо турбината и MAF сензора тръбата също е омаслена .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило 1,9 Гори масло
Collapse
X
-
Калин447 написа: Преглед на мнениетоЗдравейте колеги имам едно въпросче относн разхода на масло в последно време ми се налага да доливам масълце в рамките на 3 литра на 10000км и въпроса ми е дали е възможн турбината да го изхвърля тъйкато интеркулера е омаслен и междо турбината и MAF сензора тръбата също е омаслена .
Не само е възможно, а е и гарантирано. Не съм виждал турбо пътища на кола над 100 000км без омасляване. Въпросът при теб е колко е омасляването, ако не е много може да имаш и друг проблем. Турбото да хвърля малко масло попринцип е нещо нормално.
При теб MAF сензора не е ли преди турбината?
-
JTR написа: Преглед на мнениетоНе само е възможно, а е и гарантирано. Не съм виждал турбо пътища на кола над 100 000км без омасляване. Въпросът при теб е колко е омасляването, ако не е много може да имаш и друг проблем. Турбото да хвърля малко масло попринцип е нещо нормално.
При теб MAF сензора не е ли преди турбината?
в лагерът на шайбата на климакопресора влезе вода и взе да вие,
за да свалим компресора свалихме тръбите на интеркулера ,нямаше грам масло
по тръбите , мисля , има изключения ,с това омасляване ,при моята кола няма омасляване ,Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
Калин447 написа: Преглед на мнениетоЗдравейте колеги имам едно въпросче относн разхода на масло в последно време ми се налага да доливам масълце в рамките на 3 литра на 10000км и въпроса ми е дали е възможн турбината да го изхвърля тъйкато интеркулера е омаслен и междо турбината и MAF сензора тръбата също е омаслена .Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
FGRC написа: Преглед на мнениетоПрегледай картерната вентилациа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар