Светна ми лампа масло на фиата.Масло има.Според ман има и налягане из маслената система.OBD 2не показва грешка.Какво да правя?Колете е на реално 200 000 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,6multijet 90 к.с. 2012 год сетна лампа масло
Collapse
X
-
GoodOldVolf написа: Преглед на мнениетоСветна ми лампа масло на фиата.Масло има.Според ман има и налягане из маслената система.OBD 2не показва грешка.Какво да правя?Колете е на реално 200 000 км
Свети или мига? Може да е за смяна. Какво масло си сложил последно?
-
Лампата мига през известно време гасна за 5-6 секунди и пак замигва ,Маслото е Мотул 5w 30и е на 4000км след смяна.
--- Автоматично слети последователни мнения ---
Къде се намира този датчик
--- Автоматично слети последователни мнения ---
Лампата мига през известно време гасна за 5-6 секунди и пак замигва ,Маслото е Мотул 5w 30и е на 4000км след смяна.
---
Коментар
-
Имах същия казус, не проблем, защото това не е проблем. Когато се сменя маслото, това се отнася само за коли с ДПФ, се прави процедура, с програма, в която се казва на колата, че маслото е сменено. Това помага за правилното функциониране на ДПФ. При мен се случи дни след смяна на маслото. Ето снимка на процедурата, която трябва да се направи - ето и линк към клипчето на италиански.https://www.youtube.com/watch?v=BVKONfsNB78Последна редакция от RoPa; 18.05.2020, 19:26.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар