Искам да сравниме, на тези температури (сутринта -6), колко ви е ървоначалното време за подгряване (докато лампичката изгасне).Забелязал съм сериозни разлики в различните автомобили (особено на JTD двигателя).Като за начало споменавам (довечера ще го поправя до стотната): 4 секунди
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко време ви е подгряването - точно!
Collapse
X
-
Аз забелязах, че сутрин когато е по-студено лампата свети по-дълго, а когато е топла даже и не светва. Това е при Орел Астра TDCI На Пунтото не ми е правило впечатление за разлика във времето на подгряванеhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
аз днес взех от магазина чисто ново берлинго дизел-без турбо и понеже само бараки карам му викам на тоя абе каде му е лампата за подгряване....и той ми се изсмя вика това нема бе ...иначе на пунтото ми сутрин като е студено-доста се бави-8-9 секунди някаде а като е топла-3-4 секундиFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
-
При мен има разлика във времето за подгряване (угасване на индикацията) в зависимост от температурата. Забелязах го преди два дни при -7/-8 *С на Мальовица. По-продължително е, но с колко - не съм го засичал -за мен по-важно беше да пали. След угасване на индикацията, остатъчното подгряване (отпадане на релето) като че ли е същото.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Мойто Пунто като е студено сам го засичал миналата зима като беше -17подгрева точно 47сек. сега на -6 -7 некаде кам 15 20сек ще го засека утре а зависи каде сам спрел колата защото пред моя блок се е**т ветровете и повечето сутрини едвам влизам в колата така сее окостила че немога да ви опиша.Bravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
*Stage 2 Software upgrade "remap"
*Stage 3 Boost Pressure Control Valve
*Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар