Здравейте, колеги. :D искам да попитам дали имам дебитомер на колата, защото ще си слагам спортен филтър и майстора ми каза, че ще ми изгори дебитомера, ако имам...та искрено се надявам да нямам...ТД100 е колата, 97год, 182А е двгтопп а, ако имам - къде е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дебитомер, Браво ТД100
Collapse
X
-
Re: дебитомер, Браво ТД100
BEX---GT---TDi написа:Здравейте, колеги. :D искам да попитам дали имам дебитомер на колата, защото ще си слагам спортен филтър и майстора ми каза, че ще ми изгори дебитомера, ако имам...та искрено се надявам да нямам...ТД100 е колата, 97год, 182А е двгтопп а, ако имам - къде е
-
дааааам и аз огледах, и Аз го видях ми, искам да сложа за по-добър звук, да се чува турбинката повече , аз отдавна казах, че вървеж не търся, достатъчно си върви машинката ми :D да, но аз, идиотът, забравих да го попитам защо гори и какво да направя , не съм тъп, ами не знам, но здраве да е, ще проучвам още въпроса, че наистина няма смисъл да се вкарвам в тези огромни разходи - 400лв а иначе, аз само оригинален бих си сложил - КиН - конус си търсяA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар