Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирене от турбо?!
Collapse
X
-
Някакси "твърдо" работи, може да е от нафтата, от маслото, не знам...
п.п. ако това ще те успокои - моето турбо и то така свири вече 30 000 км. Слагай 5W40 - хубаво масло и си карай!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
По-скоро се притеснявай да не замине демпферния маховик, ако си с такъв, а не турбото. То и да си замине - ще се прибереш някак си, бавно, пушещ, но ще се прибереш. Питай ме мен, как се разпадна маховика, удари семеринга на КВ и швирна маслото. Добре, че бях стигнал там където отивах и стана в спряло състояние.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа: Преглед на мнениетоПо-скоро се притеснявай да не замине демпферния маховик, ако си с такъв, а не турбото. То и да си замине - ще се прибереш някак си, бавно, пушещ, но ще се прибереш. Питай ме мен, как се разпадна маховика, удари семеринга на КВ и швирна маслото. Добре, че бях стигнал там където отивах и стана в спряло състояние.Последна редакция от tambuhtaneca; 25.08.2019, 19:23.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Ами задай си сам въпроса как ще стигне това парче до всмукателния колектор, като първо трябва да премине през интеркулера??? Къ ще стане? Ще кара на зиг-заг??? А и като си зададеш сам въпроса, вероятно ще стигнеш и до извода, че ако се строши турбото - налягането вече ще е само атмосферно и няма да има какво да го прекара нагоре по тръбите...?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар