Колеги имам едно питане за стило жтд 115 коня което преди вървеше като побъркано , при надуване и настъпване турбото е шумно сякаш има скъсан маркуч а реално няма , карам Либра същия мотор и турбото ми е доста по тихичко , стилото от както така има повишение на шума не върви както трябва преди от 2000 оборота се изтрелваше а сега ускорява по плавно , затапил съм ЕГР и съм го изчистил , преди време беше станал такъв проблем и на ФЕС забелязах исканото и дадено количество въздух на дебитомера и разликата беше че дадено стигаше макс 500 а искано 1200 , смених го с втора употреба и заспа почна да си дава стойности приблизително 1100 , сега дебитомера си е окей грешки има само ЕГР , налягане на турбото по показания са добре искано и дадено са еднакви но ускорението липсва , да търся проблема в турбото или нещо ми се върти из главата за запушен катализатор.. благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стилото няма ряз 1.9жтд.
Collapse
X
-
Tempras написа: Преглед на мнениетоПри проблем с недостатъчен надув, от повреден турбокомпресор или турбо път, трябва да има страшно много сажди от ауспуха.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
дебитомера показва както преди , при напън и искано количество 1200 дава до над 1000 в движение и 800-900 на място което ме навежда на мисълта че е ОК . Преди като беше прецакан даваше макс 500 и колата умираше ... но без букса вървеше яко , сега я пробвах без букса обаче пак не върви ... нещо няма логикаFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Tempras написа: Преглед на мнениетоВиж маркучите от соленоида към актуатора на турбото. Направо ги смени.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа: Преглед на мнениетодебитомера показва както преди , при напън и искано количество 1200 дава до над 1000 в движение и 800-900 на място което ме навежда на мисълта че е ОК . Преди като беше прецакан даваше макс 500 и колата умираше ... но без букса вървеше яко , сега я пробвах без букса обаче пак не върви ... нещо няма логикаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоЯ помисли какно трябва да се промени при изклюмена букса и неработещ дебитомер?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар