Здравейте,смених всички подгревни свещи лампата продължи да мига.Ходих на диагностика казаха ми че релето не работи не подава ток към свещите,купих ново и го смених лампата продължава да мига 28 пъти.Купих си ЕЛМ 327 проверих за натрупани грешки няма такива.Моля помогнете защо се получава така и продължава да мига 28 пъти лампата за подгрев.Колата е Iat Stilo 1.9 Multiwagon 120 кс.Благодаря предварително за помощта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След смяна подгревни свещи и реле подгряване лампата продължава да мига много пъти, защо?
Collapse
X
-
Ще мига. Няма оправия. И моята лампа си мига, макар всичко да си е наред. Отказах се да сменям повече свещи и релета, защото са си наред. Никъде не можаха да установят грешка с различни програми и уреди.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
FGRC написа: Преглед на мнениетоАко не работи подгряването на някоя от свещите(вторичното подгряване) след запалването или има лоша връзка,ще си мига постоянно.Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
-
https://m.youtube.com/watch?v=JQfktptZ2Tk&t=395s
Другото виж този клип към края как колата сама трябва да се изчисти само на контакт без да палиш.шофираме умно!!!!!!!
FIAT CROMA 1.9 MULTIJET 150
Коментар
-
Е да, ама - не. Вчера сутрин колата запали много трудно. След извършване на поне 10 проверки се оказа, че едни пъти всичко е наред, а други - при подаване на контакт релето не включва и съответно свещите не подгряват. След запалване релето се включва и грее до като се изгаси колата. В следствие на което - 3 свещи изгорели и подмяна с 4 нови. Поръчано е и ново реле. За сега се очертават два варианта: всичко да е наред или да продължи проблема. Тогава евентуално може да изведем бутон, с който да става подгрева.
На горивниу филтър има от долу кабелчета, но са много тънки и не приличат на подгрев.Toyota Corolla Verso 2,2 D4D 2008
Fiat Stilo 1,9 D Multijet 120 2006
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар