Здравейте,каква е разликата между управляващ блок реле подгревни свещи и реле подгревни свещи.В сайта ги има и двете но визуално на картинката няма разлика.Ходих на диагностика и ми казаха че имам неработещо реле не подавало ток към подгревните свещи,снощи замерих при подаден контакт напрежение на изходите към подгревните свещи няма.Колата е Fiat stilo multiwagon 1.9 jtd 120 ks.Към релето постъпва 12 в напражения има на другата букса,цъка след около 5 сек. но подгрев няма а трудно се пали в тази зима.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Управляващ блок реле подгревни свещи или реле подгревни свещи каква е разликата.
Collapse
X
-
Здравейте,за ремонт в Русе ми казаха 100 тина лева а онлайн гледам има Bosh за 65 лв ново най ниска цена та незнам може би по-добре да взема ново смяната мога да я направя сам но незнам трябва ли да се чистя грешки някакви в компютъра или само го сменям и нямам грижи.Последна редакция от bboysgp; 04.12.2018, 19:11.
Коментар
-
Здравей,ето линк за релето вчера го взех и монтирах дойде с гаранция от Bosh работи но за да не ми мига лампата ще трябва да изчистя грешката.
https://autoprofi.bg/upravlqvasht-bl...1-p450790.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар