Здравейте,колата е Stilo 1,9 jtd 120 ks странно ми е когато дам контакт лампата за подгрев на свещите започва да мига 28 пъти.Това го прави и на студен и понякога на топъл двигател преди да угасне и да изпише че проверката на всички куплунги е ОК.Иначе колата си пали без проблеми, щом дам контакт и завъртя пали от раз.Странно ми е би трябвало лампата за подгрев при студен двигател да светне за около 5 сек. и да угасне а при топъл понякога дори и не светва.Благодаря на всички който ще вземат отношение към тази тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продължително мигане на лампата за подгрев на свещите.
Collapse
X
-
todorakiggg написа: Преглед на мнениетоПроблем ще е като застудее доста.
Коментар
-
А бе, интересни неща се случват с нашите фиати. Преди празниците паля бравото и ми светва лампата за подгрев. Паля я втори път - пак мига. Поработи малко и на третото палене спря да мига. От тогава насам си трае. Щях да меря свещите, въпреки че има ли изгоряла - няма спиране. Забелязвам и други едни такива нелогични неща, грешки ли ще трябва да чистим?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Аз имам от години подобен проблем на моето Пунто, при влажно време понякога мига лампата на подгрева.
Обикновенно, късна есен най-често се случва, но това лято ми го направи и един път на морето. Иначе си пали без проблем на доста минусови температури.
За сега съм го приел, че това е по - скоро екстра, а не проблем и не мисля да се занимавам.
Коментар
-
bboysgp написа: Преглед на мнениетоЗдравейте,колата е Stilo 1,9 jtd 120 ks странно ми е когато дам контакт лампата за подгрев на свещите започва да мига 28 пъти.Това го прави и на студен и понякога на топъл двигател преди да угасне и да изпише че проверката на всички куплунги е ОК.Иначе колата си пали без проблеми, щом дам контакт и завъртя пали от раз.Странно ми е би трябвало лампата за подгрев при студен двигател да светне за около 5 сек. и да угасне а при топъл понякога дори и не светва.Благодаря на всички който ще вземат отношение към тази тема.
Не еболка за умиранеПоследна редакция от fifo td 100; 29.09.2018, 00:21.
Коментар
-
fifo td 100 написа: Преглед на мнениетоFIAT BRAVO 1,2 16V 2000г.
Коментар
-
Отново се появи едно неопределено мигане на подгревната индикация, хем го има хем го няма. Няма изгоряла свещ, а при грешките се откриха две записани. Едната е за липсваща обратна връзка от подгревното реле, при което направих опит с тест-сработване и измерване на напрежението до изводите на кабелите (буксите) на свещите. Идваха си напреженията. Свалих релето, откачих куплунзите и ги напръсках с контактен спрей. Втората беше от имобилайзера- неопознат ключ, която идва от еднин мой експиримент. Греките са изчистени - да видим.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар