Както и преди съм казвал и при мен е такъв разхода. Вече съм се примирил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на Крома 1,9JTD 16v, 150 к.с. Автомат
Collapse
X
-
Аз лично очаквах такъв разход. Може би с литър надолу, но не и под 10/100. Пиша в темата за разхода, защото гледам, че някои колеги се шашкат леко от градския разход и да не се вкарат във филм, че има проблем. А взех автомат, защото няколко пъти карах служебния Туарег (който също е с японски автомат Aisin) и много ми хареса комфорта на автомата Отделно и жена ми е много по-спокойна при шофиране.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Добре де какви са тия разходи от по 12-13 и ги смятате за нормални? В софия с Киа Соренто 2.5 дизел ми дава 11 ама са му къси скоростите и е 2.2 тона. Кромата 120к.с. ремапната и сега е 150к.с без жалене в Рим тежко градско над 8 не съм видял... Автоматика с какво повече я шашка тая кола нали и той си ръчка 1-ва 2-ра нищо по-различно от ръчката. Сега ако на всяко тръгване раздавате газ-та до дупка нормално, ама мойта крома просто не виждам как ще я накрам да лапне повече от 8 и то градско. Лятото Бургас-Мездра на тракия карах с над 160 на темпомат и после допълних резервоара ми даде 6.1, а ако следвам вашите разходи трябваше да е около 10.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
KUM4o написа: Преглед на мнениетоДобре де какви са тия разходи от по 12-13 и ги смятате за нормални? В софия с Киа Соренто 2.5 дизел ми дава 11 ама са му къси скоростите и е 2.2 тона. Кромата 120к.с. ремапната и сега е 150к.с без жалене в Рим тежко градско над 8 не съм видял... Автоматика с какво повече я шашка тая кола нали и той си ръчка 1-ва 2-ра нищо по-различно от ръчката. Сега ако на всяко тръгване раздавате газ-та до дупка нормално, ама мойта крома просто не виждам как ще я накрам да лапне повече от 8 и то градско. Лятото Бургас-Мездра на тракия карах с над 160 на темпомат и после допълних резервоара ми даде 6.1, а ако следвам вашите разходи трябваше да е около 10.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Незнам ама Кромата харчи безумно много на фона на нищото......Слизам от А4-рка 110кс 4х4 напомпана до 150кс беше и градско над 9 не е имало разход...на яка ръчка става дума.Сега кромата верно си я карам не кротко нали ама 11 и нагоре за тоя варел е пагобно.И това че мръзна като куче почти винаги с тия задръствания че неиска да загрява абе не ми се говори.
Коментар
-
iv4ooo написа: Преглед на мнениетоНезнам ама Кромата харчи безумно много на фона на нищото......Слизам от А4-рка 110кс 4х4 напомпана до 150кс беше и градско над 9 не е имало разход...на яка ръчка става дума.Сега кромата верно си я карам не кротко нали ама 11 и нагоре за тоя варел е пагобно.И това че мръзна като куче почти винаги с тия задръствания че неиска да загрява абе не ми се говори.Фиат Крома, 2008г., 1.9 Multijet, 16v, 150 k.c., автоматик.
Коментар
-
Здравейте! Много забавна тема... Вие камиони ли карате, какво ли...? И двете ми Кроми като разход са абсолютно в каталожните граници. Смесен цикъл-6,2 Извънградско 5,3-5,5, Свалял съм и на 4,6 но както е добре известно "Да караш бавно е забавно, но бързо омръзва...". Аутобан 7/100. С ремърке 1,5 т на 1600 км - 7,2/100 Веднъж само имах разход 11/100 при зимни условия за около 90 км градско, при средна скорост 15 км/ч... Явно тук много момчета носят голям номер обувки...
Колата е тежка за тези двигатели и на старт е тромава, но зато пък на дълъг път е супер. Всеки който си мисли, че си е купил градска бегачка, определено е сбъркал модела... Колата има много други достойнства, заради които ако се наложи да я сменя с друга в този клас, на аналогична цена и експлоатационни разходи...много ще се затрудня.от Трабант до Бугати Фейрон
Коментар
-
Да навъртиш 100 км градско за един ден и да караш 2 седмици по 5 км до работа и обратно са два много различни типа каране и при втория разход над 12 е честа гледка за много дизели, особено с автоматични скорости."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар