Здравейте колеги! Имам питане относно мотанажа на разтоварващ клапан на фиат браво jtd 105 коня. знам че ми трябва управление и клапан за вакума въпроса ми е самия blow off къде по турбопътищата се монтира? преди турбината след турбината?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на blow off на jtd 105коня
Collapse
X
-
Кадето ти е кеф може да го монтираш, ама ако е преди турбото нещо ти разтоварва, за какво точно ти е това турбо?
Знам че най вероятно ще искаш да съска, ама точно на тая кола тегава работа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Стига с тия глупусти, блоу оф клапан на ЖТД 105. Ако искаш да съска взимаш си евтино турбо с променлива геометрия gt1749v примерно, преправяш геометрията да се управлява с налягане не с вакуум, слагаш права тръба и ще съска. Иначе с тоя бло оф, който ще монтираш незнайно къде най-много да си прецакаш и без това вече поизносения двигател.FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.
Коментар
-
Не бе, вярно ли дизела няма дроселова клапа?!! Не вярвам.
Има клапа ама не е дроселова.
1. За да я монтираш тая глупост на тоя мотор, трябна да си купиш двуболтов клапан.
2. С турбо без провенлива геометрия си и турбото ще пренадува.
3. Трябва да монтираш и буст контролер, ама от тия дето им викате кранчета.
4. Казаха ти каква турбина ти трябва ама с какво и как ще я управляваш нито ми се пиша нито ми се мисли.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар