Да ти кажа не съм много по молитвите, но ако няма друг начин- ке се молим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с подгревни свещи Фиат Крома
Collapse
X
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоТака, това е поредното потвърждение че свещи се сменят заедно, ел техниците ще обяснят какво се случва с останалите здрави след изгаряне на една свещFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
На кромата навряни свещи, не би трябвало, трябва да са отпред на удобни за пипане места.
И на мен, писах скоро, ми премигаха кога искат. Премерих ги, няма изгоряла, изключих за една вечер акумулатора, че го и дозаредих. От тогава не са се обадили.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Завряни са и то точно на ма..та си,уж се виждат,но достъпа е ограничен.Едвам махнах буксите,за да ги замеря,всичките отчетоха около 1,2,което би трябвало да означава,че са здрави.Измерих и че достига напрежение до буксите,може и аз да съм имал лош контакт нейде по веригата.А това,че първото ми палене е зле,не знам от къде да почна.
Коментар
-
Изпушва си като върти и не ще да запали.Върви перфектно,масло не бута,ДПФ се самопочиства засега.Гледах налягане,вдига го бързо,пробиви уж нямам по вакумите.Стартера върти,но доста колеги казват ,че при тях се пооправяли нещата с профилактиката му.При мен няма значение дали е лято или зима,първото палене е зор,с повечко подгряване става по лесно,но не е това което трябва да е.По едно време се усъмних в датчика за температурата,че лъже.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар