То на сегашното Стило е ясно, че му е писнало да се лашка по дупките и иска вече на вторични...Обаче "новото" ще е поне 10-годишно и възможностите да седне на чепа са реално безгранични, поне що се касае до дължината и релефа на чеповете. Тоя маховик няма как да разбереш колко му остава.
Без преди да си свалил скорости няма как да разбереш какво му е .
И питай (мастора) дали е правил такива Фиати .Караш колата където си решил
Казваш че нещо не е наред и той да реши какво е.
Иначе няма да ти стигнат 1500 лв
Някъде бях чел обява за рециклиране на маховици,цената беше около 500лв ,че и гаранция май даваха.
Аз сменах на същото Стило съединител+лагер помпа,като имах съмнения и за маховика но се оказа че има още ресурс -колата в момента е на 320х доказани.
Като смъкнете кутията ще стане ясно дали е за маховик!
Човек трака... Притриса . Ако натиснеш по-рязко газта се усеща едно тежко чукане. При плавно ускорение и натискане на съединителя пак се чува едно тракане. Просто няма какво друго да е там.
Не знам как са цените в София, но на 2 места звънях тук и на 2-те ми казаха 1258лв . Сякаш са се наговорили :D
Аме ако е вътрешно каре?
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Повярвай ми иска ми се да е каре... Не знам как се проверява каре. Блъскането е силно... При всяко натискане на съединителя дори при плавно натискане се тресе и се чува това тресене в купето.
Коментар