Имам Фиат браво 1,6 мултиджет 90 коня 2012 година.След като минах около 25-30 хиляди километра започна при пълно натискане на газта да дими черен пушек,и към 2000-2200 оборота се изчиства.Това нормално ли е? Ако не е какво да сторя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1,6 MJT започна да дими
Collapse
X
-
GoodOldVolf написа: Преглед на мнениетоИмам Фиат браво 1,6 мултиджет 90 коня 2012 година.След като минах около 25-30 хиляди километра започна при пълно натискане на газта да дими черен пушек,и към 2000-2200 оборота се изчиства.Това нормално ли е? Ако не е какво да сторя?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
GoodOldVolf написа: Преглед на мнениетоИмам Фиат браво 1,6 мултиджет 90 коня 2012 година.След като минах около 25-30 хиляди километра започна при пълно натискане на газта да дими черен пушек,и към 2000-2200 оборота се изчиства.Това нормално ли е? Ако не е какво да сторя?
Коментар
-
GoodOldVolf написа: Преглед на мнениетоНаправих му принудителна регенерация на ЕГР клапан о DPF филтъра и сега е добре!Благодаря ви колеги за помощтта
Коментар
-
ЕГР-ът си иска сваляне и чистене по принцип, а ДПФ-а едно каране по магистралата за 1 час и може да се изчисти както трябва, но и принудителната регенерация често върши работа, стига да не е в трагично състояние.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
и мап сенсора ако можеш го провери ,с лоша нафта ,
много сажди събира
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...849bcd3861.jpgLinea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
Преди 20 години всеки щеше да каже, че има хлабини в турбото и гори масло. Аз не разбирам от турбини, но на този двигател, те са натоварени точно в тоя диапазон. Тая зима и моята взе да пуши като ненормална в същите обороти. Само че димът е почти бял. Мисля си, че заради кратките разстояния и студеното време ДПФ-а се задръства бързо.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар