Пловдив-Игуменица-Пловдив 6,4/100, с чести и резки изпреварвания.Натисках,колкото позволяват условията.В повечето време съм карал с около 140км/ч по GPS. И това ми беше последното зареждане с нафта от ЕКО.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
София - Разград - София697 км със 32.6 литра, около 40 минути задръствания на влизане и излизане от Сф. 2 ма възрастни и 2 деца с доволно количество багаж.Средна скорост около 80 км/ч, среден разход 4.68.Поне 100 км съм си карал на круиз контрол ( голям кеф) и в определени режими дава по нисък разход в сравнение с "ръчно" подаване на газ, а и като цяло хич не съм си поставял да карам супер икономично, при изпреварвания газ на 100% и с една идея по-висока скорост от обикновено за да компенсирам гадните задръствания.Бива като за 1400 килограма и 140 коня
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:133 съм :D мапван едва ли не може след като съм го засекъл за кво да лъжа
Коментар
-
A на мен ми е интересно как се засича средна скорост 100-120 ?Такава средна скорост в България може да се постигне само при движение по магистрала.Иначе по нормалните пътища селца и градове - дал Господ.За пример София - Разград са приблизително 350 км - 80 км от тях по магистрала.При каране на магистралата 110-120 , на междуградско 90-95 със спазване на ограничения ( макс 5 км отгоре)Средна скорост 80 км.Е повече не може.
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:ти си некомпетентен по темите навсякъде те мразят... замълчи :P стига се излагаemzo са ще махам и двата катализатора и ще слагам спортен филтър във кутия мисля още малко да нядуя турбината да си поиграя с лаптопа и ше се пускам с ХГТ някое :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар